Znate li operirati? Pa, nije problem ući u tkivo, rezati žile i mišiće, ali koji je ishod?! Koju vi školu imate da možete riješiti svoje životne probleme i nezadovoljstva? Kako ćete nešto znati, ako ne znate? Osim, ako niste prirodni talent?

Pomoći ću vam. Pomoći ću vam da riješite svoje životne probleme i nezadovoljstva.

Za početak ispunite dolje navedena pitanja. Ako ih zaista napišete na papir, već ćete za početak znati gdje ste, u čemu je vaš problem.

Na što mislite kada mislite:
1. trebala bih - To je ono što mislimo da trebamo da bi održali lažni ego… Ući u neki posao zbog više novca, a baš nam se i ne da. Možda i surađivati s nekim ljudima koje ne cijenimo, biti s nekim ljudima (npr. ići na kavu) jer se osjećamo dužni… A, sve to zapravo ne želimo. Nabrojite te situacije.

2. moram - Recimo da moram naporno vježbati zbog stasa, moram jesti superhranu zbog zdravlja. Moram biti tiha da se netko ne naljuti, moram prešutjeti svoje mišljenje, moram trpjeti nešto ili nekoga… Nabrojite.

3. želim - Možda želim pjevati, želim ići svaki vikend na kratko putovanje, želim vidjeti svoju prijateljicu, želim se preseliti, želim promijeniti posao… Nabrojite i svoje želje.

4. hoću - To je ono što stvarno namjeravam napraviti. Uzmimo, recimo, da kada odem na put i znam da ne bih trebala ostati 5 dana na putu, jer me čekaju, jer ne mogu bez mene, ali ipak ponesem odjeće i svega ostalog za 5 dana, usprkos protivljenjima drugih… Nabrojite.

frustracija

A sada - matematika:
Izračunajte gdje se odvija vaš život, gdje imate najviše odgovora:

1. u aktivnostima trebala bih, gdje stalno nešto pokušavate, ali fokus ovdje nikad ne može biti dovoljno jak da budete uspješni - to je MJESTO FRUSTRACIJE
u aktivnostima moram - pa živite U STRAHU
u aktivnostima želim - to je SRETAN ŽIVOT i stalno imate inspiraciju
u aktivnostima hoću - SNAŽNI STE I SVOJI, to je potvrda da ste se odlučili za sretan život i da preuzimate odgovornost za sve, za dobro i loše i ništa vas ne može odvratiti niti zaplašiti
Sada znate gdje ste. Znate DIJAGNOZU (dijelom).

Ako se vaš život odvija u "trebala bih" i "moram" prijavite se na program "EMOCIJE I STRES" i naučite kako početi živjeti sretan, inspirativan, odgovoran i zdrav život.

Naučite emotivnu detoksikaciju!

U čemu je kvaka?
U odgovoru na pitanje: ZAŠTO baš to radim i KAKO da prestanem?
Naučite TERAPIJU.

Piše: Meri Bura; mulier.hr

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam