U našoj smo vam priči prije nepunih mjesec dana predstavili problem gospođe Dominke, za koji smo doznali iz jednog pisma: "Zovem se Valentina Vezmarović, imam 28 godina i radim kao osobni asistent Marije Šut. Marija ima 20 godina, studira na Filozofskom fakultetu u Osijeku i paraplegičar je...Marija je jednostavno - zakon! Svaki dan smo zajedno i kao osobni asistent uključena sam u njen, kao i u život njene četveročlane obitelji. Ipak, danas se zapravo javljam zbog Marijine mame - tete Dominke, koja svakodnevno obavlja bezbroj najrazličitijih poslova kako bi njena mala obiteljska zajednica normalno živjela...Nažalost, budući da teta Dominka svaku sekundu svog života poklanja voljenim osobama, rijetko je u prigodi učiniti nešto - za sebe! Uvijek je optimistična i pokušava nasmijati Mariju i ostale ukućane, no, kako sam s njima svaki dan, nije mi promaklo teta Dominkino učestalo prikrivanje usta! Razlog? Loše stanje zubi - i zbog toga vam se javljam! Ova hrabra žena jednostavno nema vremena ni financija, a znam koliko bi joj novi zubi značili, ne samo u fizičkom već i u psihičkom smislu...Zbog toga vas MOLIM - poduzmite nešto i pomognite teti Dominki!"

15

zubi prije YT

 SITUACIJA PRIJE ZAHVATA

Baš kao u bajci sretnog završetka, pismo s početka ove priče stiglo je u prave ruke, ljudska dobrota ponovno je pokazala svoju najpozitivniju stranu i Valentinina želja za tetu Dominku počela se - ostvarivati…jer stručni je tim vrhunskih profesionalaca Dental centra b2 odlučio gospođi Dominki pokloniti - novi osmijeh!

3

Nakon nekoliko mjeseci, stigao je dan u kojem su naše kamere ponovno pratile gospođu Dominku u posjeti Dental centru b2...dan u kojem će znanje, stručnost, strpljenje i upornost biti nagrađeni - osmijehom sreće i zadovoljstva...

dental centar b2 - 6

Uvjerili smo se kako stručni tim Dental centra b2 zapravo govori - svojim djelima…Preobrazba je bila potpuna i - jednostavno oduševljava! Ovaj će zahvat uistinu promijeniti budućnost gospođe Dominke…I doista - slike iskrenih osmijeha na kraju ove priče sretnog završetka govore više od 1000 riječi…

mo 2 3

mo 2 4

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam