Našu današnju priču započinjemo jednim pismom: "Zovem se Valentina Vezmarović, imam 28 godina i radim kao osobni asistent Marije Šut. Marija ima 20 godina, studira na Filozofskom fakultetu u Osijeku i paraplegičar je...Marija je jednostavno - zakon! Svaki dan smo zajedno i kao osobni asistent uključena sam u njen, kao i u život njene četveročlane obitelji. Ipak, danas se zapravo javljam zbog Marijine mame - tete Dominke, koja svakodnevno obavlja bezbroj najrazličitijih poslova kako bi njena mala obiteljska zajednica normalno živjela...Nažalost, budući da teta Dominka svaku sekundu svog života poklanja voljenim osobama, rijetko je u prigodi učiniti nešto - za sebe! Uvijek je optimistična i pokušava nasmijati Mariju i ostale ukućane, no, kako sam s njima svaki dan, nije mi promaklo teta Dominkino učestalo prikrivanje usta! Razlog? Loše stanje zubi - i zbog toga vam se javljam! Ova hrabra žena jednostavno nema vremena ni financija, a znam koliko bi joj novi zubi značili, ne samo u fizičkom već i u psihičkom smislu...Zbog toga vas MOLIM - poduzmite nešto i pomognite teti Dominki!"

Dental centar b2 2

Problemi su bili psihičke i fizičke naravi...i nažalost - svakodnevni…Ipak, baš kao u sretnoj Božićnoj bajci, pismo s početka ove priče stiglo je u prave ruke, ljudska dobrota ponovno je pokazala svoju najpozitivniju stranu i Valentinina želja za tetu Dominku počela se - ostvarivati…jer stručni je tim vrhunskih profesionalaca Dental centra b2 odlučio gospođi Dominki pokloniti - novi osmijeh!

Dental centar b2 3

Uvodni je zadatak bio - pobijediti strah pacijentice, a nakon prve faze - dugotrajnog, ali i iznimno uspješnog liječenja te brojnih potrebnih zahvata, uslijedila je tzv. tehnička proba modela zubi...

Dental centar b2 4

Gospođa Dominka na pola je puta do ostvarenja svojih snova, a uskoro će iz Dental centra b2 otići s osmijehom sreće i zadovoljstva...naravno, naše će kamere biti prisutne, kako bi vam prikazali i drugi dio ove lijepe priče…

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam