U vremenu kada se svi oko vas žale na financijsku situaciju, posao ili prezahtijevne profesore, ljubavne probleme, neposlušnu djecu i nervozne vozače, teško je ostati vedrog duha. Znamo da malo kome cvjetaju ruže, no to ne znači da ne možete promijeniti svoj život nabolje.

Krenite dalje, ostavite prošlost tamo gdje joj je i mjesto

Prva i osnovna stvar koju morate učiniti, želite li poći novim putem, je zaboraviti prošlost i sve negativne stvari koje ona vuče za sobom. Posvetite se sadašnjosti i planovima za budućnost. Prošlost neka bude to što i jeste - vrijeme koje se neće vratiti. Nemojte razbijati glavu pitanjima poput ''što bi bilo da sam učinio ovo umjesto ono''. Sve je onako baš kako treba biti. Što prije to prihvatite, prije ćete moći učiniti sljedeći korak!

Odredite prioritete

Koncentrirajte se na ono u čemu želite uspjeti. Teško je dobro voziti na više kolosjeka u isto vrijeme. Muči li vas nepoloženi ispit ili težak poslovni zadatak, prihvatite se rada na njemu i oboružajte pozitivnim mislima. Vjerujte, lako ćete rješiti problem! 

Ne dajte se razuvjeriti

S vjerom možemo sve! Ako znate točno što želite i još u to vjerujete, to ćete i ostvariti. Zanemarite malodušne! Pozitivan stav prema sreći privlači radost poput magneta. 

Strpljen - spašen

Svi želimo ''sada i odmah''. No to nije dobro. Strpljenje je vrlina rijetkih. A upravo vas ona može dovesti do cilja. Put koji ste zamislili kako biste ostvarili ono čemu težite, možda je malo vijugav i sa zaprekama, no to ne znači da su prečaci sigurniji!

Ne čuvajte sreću za sebe

Ljubomora je gubljenje vremena. Radujte se uspjesima svojih najbližih i ne smišljajte nikakve smicalice. Podijelite tuđu i svoju sreću, češće se smijte i budite iskreni. Pozitivne vibracije osjetiti će ljudi s kojima se družite, a one će se višestruko širiti pa više nećete biti okruženi čangrizavim osobama.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam