Mnoge žene tijekom trudnoće brinu zbog svog izgleda i nakupljenih kilograma, odnosno već tada planiraju na kakvu će se dijetu odlučiti nakon što rode. Ipak, izgled je zadnja stvar koja nas treba brinuti u trudnoći. Ukoliko nikako ne možete prestati razmišljati o nakupljenim kilogramima, morate znati jednu stvar - višak kilograma može se istopiti u vrlo kratkom vremenu pomoću dojenja! 

dojenje

 

dojenje_bebe_2

Naime, dojenje može sagorjeti čak i od 500-600 kalorija dnevno, što mnogim ženama pomaže da već tijekom prva dva mjeseca nakon poroda skinu i po nekoliko kilograma. Uz to, nikako ne treba zaboraviti da liječnici i nutricionisti u tom razdoblju i zabranjuju rodiljama bilo kakve dijete, jer mogu biti štetne i za dijete i za majku. Jednako tako, dojenje dokazano smanjuje rizik od razvoja dijabetesa tipa 2, kao i rizik od pojave raka dojke! Stoga - svakako dojite vašu bebu! 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam