U borbi protiv Alzheimerove bolesti svakodnevno pijte shake od jagode kako biste poboljšali svoju memoriju, preporuka je znanstvenika. 

pamcenje shake_jagoda1

Provedeno istraživanje pokazalo je kako taj čudotvorni voćni napitak poboljšava kratkotrajno pamćenje u ranom stadiju Alzhemeirove bolesti.

Ispitivanja su pokazala kako su oni pacijenti, koji su za doručak ispijali ukusan shake od jagode, znatno poboljšali svoje kognitivne sposobnosti.

shake_jagoda

Promjene su bile uočljive nakon 12 tjedana, a kao dokaz da voćni napitak zaista djeluje naveo se u stručnom časopisu Američke udruge za Alzheimerovu bolest.

pamcenje3

Ako se ispitivanja u daljnjem istraživanju pokažu učinkovita za liječenje te teške bolesti, vjerojatno će mnogi proizvođači mliječnih proizvoda uskoro na tržištu napraviti svoje inačice proizvoda.

Do tada, mi vam preporučamo da svoje jutro zasladite ukusnim i zdravim shakeom od jagode i sigurno ne možete pogriješiti.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam