Svi se često pomirimo s činjenicom da naš izgled dugujemo samo majci prirodi i na to ne možemo nikako bitno utjecati. Znanstvenici su dokazali kako naša seksualnost može postati bitno izraženija ukoliko konzumiramo više svježeg voća i povrća u svakodnevnoj prehrani.


woman_eating_vegetablesU provedenoj škotskoj studiji na St. Andrews Universityu, istraživači su došli do zaključka da većina ljudi preferira zdrav i rumeniji izgled kože lica. Znanstvenici smatraju kako su zdravlje i tjelesna privlačnost gotovo sinonimi kada govorimo o načinu prehrane.

Pušači, dijabetičari i osobe sa srčanožilnim bolestima često imaju problema s zdravim izgledom kože, jer zbog nedostatka krvnih zrnaca u tijelu ona nije rumena i privlačna.

Beta karoten, kojeg najviše ima u narančastom voću i povrću kao što su naranče i mrkve, te u rajčicama, špinatu, i ostalom lisnatom povrću, snažan je antioksidans koji vrlo povoljno djeluje na zdrav izgled naše kože. 

Tko smatra da treba poraditi na privlačnosti svog izgleda? Odgovor je jednostavan - ponekad svi! Zato, osim što ćete poboljšati cjelokupnu sliku svoga zdravlja, takvom prehranom možda osvojite i nečije srce.
 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam