Sigurno ste često pitate koja je tajna zavidno vitkih linija poznatih glumica ili pjevačica i kako je moguće da izgledaju tako svježe i zdravo. Zato smo se bacili na posao i istražili na kojim su to dijetama poznate face, te na koji način gube neželjene kilograme.
Nakon što je rodila dvoje djece, Catherine Zeta Jones brzo se bacila na dijetu pod nazivom "Weight Watchers" kojom je, kako kaže, iznimno zadovoljna. Weight Watchers dijeta je nisko kaloričan način prehrane koji se temelji na zdravim namirnicama koje se izmjenjuju po određenom redoslijedu. Na ovoj su dijeti i Kate Winslet, te Sarah Ferguson. Ako se i vi odlučite za ovu dijetu, možete izgubiti i do 3 kg u jednom tjednu.

Zvijezdi kultne serije "Sex i grad" 52-godišnjoj glumici Kim Catrall na liniji zasigurno zavide mnoge njezine vršnjakinje, pa čak i neke mlađe kolegice. Kim figuru održava popularnom "South Beach" dijetom i pilatesom. Krenete li na South Beach dijetu, važno je znati da se ona vodi idejom postojanja dobrih i loših ugljikohidrata, te dobre i loše masnoće. Ovo je dijeta koja se također temelji na odabiru zdravih namirnica i dopušta čak tri obroka dnevno, plus neke grickalice. Pravilnom provedbom možete izgubiti čak do 6 kg u samo dva tjedna, a fan South Beach dijete je i glumica Nicole Kidman.
zeta1
cattrall1

 

Kylie Minogue  je izabrala dijetu pod nazivom "GI" što označava Glycaemic Index. Jede se hrana koja se sporo probavlja, te se tako stabilizira šećer u krvi. Ova dijeta, također, pomaže dužem zadržavanju osjećaja sitosti i time smanjuje mogućnost posezanja za raznim grickalicama. Na ovoj dijeti koju prvodi i Naomi Campbell možete izgubiti do 3 kg u dva tjedna.

I kao šećer na kraju... dolazimo i do dugogodišnje miljenice Amerike. Ona je Jennifer Aniston, a njezina figura zaista je dovedena do savršenstva. Jenn je još davno, dok je glumila u "Prijateljima", krenula na poznatu "The Zone" dijetu, a vraćala joj se svaki puta kada je na brzinu željela izgubiti nekoliko kilograma. Sada kaže da svoje tijelo održava lijepim uz pomoć joge, bez koje ne može zamisliti ni jedan dan. Želite li poput Jennifer smršavjeti upravo uz pomoć Zonske dijete onda je važno znati da ona balansira ugljikohidrate, proteine i masnoće, nakon čega će vaše tijelo doći u najbolje stanje, odnosno "zonu" za gubljenje suvišnih kilograma. Ljubiteljice ove dijete su i Sarah Jessica Parker, te Demi Moore.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam