Našom današnjom pričom o zdravlju i ljepoti posjetili smo zagrebačku Polikliniku Ribnjak - jedinstvenu ustanovu u ovom dijelu Europe, čije su primarne djelatnosti ortopedija i rehabilitacija te rekonstruktivna i estetska medicina.

Poliklinika Ribnjak o nama 1Doktor Milan Milošević diplomirao je 1999. godine na Medicinskom Fakultetu u Zagrebu; 2003. osniva Polikliniku Ribnjak te započinje specijalističko usavršavanje, a 2008. polaže specijalistički ispit na području ortopedije i traumatologije koštano-zglobnog sustava. Danas je član brojnih hrvatskih i međunarodnih medicinskih udruženja te autor niza stručnih i znanstvenih radova. Također, ovlašteni je sudski vještak iz ortopedije, posjeduje UEFA licencu za rad liječnika u nogometu, a posebno je ponosan što je prema izboru hrvatskih pacijenata proglašen za Najdoktora ortopeda već četiri godine u nizu!

Poliklinika Ribnjak o nama 3

Ultrazvučno dijagnosticiranje i kontrola tijekom ciklusa liječenja; kirurški zahvati šake i stopala; nekirurške biološke metode liječenja autolognom kondicioniranom plazmom; regeneracija ozlijeđene zglobne hrskavice matičnim stanicama; stanja poput artroze ili starenja zgloba, kukova, koljena i gležnjeva; posttraumatska stanja i ozljede zglobne hrskavice; ozljede ligamenata i tetiva ramena i koljena, te sportske ozljede - brojne su problematike, kao i metode i zahvati koji stručnom timu Poliklinike Ribnjak predstavljaju svakodnevicu.

Poliklinika Ribnjak o nama 4

Poliklinika Ribnjak o nama 5

Doznali smo kako je, zahvaljujući znanstvenim i biotehnološkim dostignućima na području ortopedije, danas i bez kompliciranih operativnih zahvata moguće gotovo u potpunosti obnoviti oštećene zglobove!

Poliklinika Ribnjak o nama 6

Poliklinika Ribnjak o nama 7

Uz brojne procedure u fizikalnoj terapiji - individualne i grupne poslijeoperativne terapije, vježbe za kralježnicu i jačanje mišića te koordinaciju i ravnotežu, kao i napredne tehnološke metode poput elektro, magneto i krio-terapije, te terapije lasserom i ultrazvukom, vrijeme oporavka nakon ortopedskih problematika značajno je kraće, što je i klinički dokazano. 

Poliklinika Ribnjak o nama 9

Spomenimo kako je, uz ortopediju, segment djelatnosti u Poliklinici Ribnjak i estetska kirurgija te brojni tretmani, što u potpunosti opravdava smisao slogana "Zdravlje i Ljepota. Zajedno."

Poliklinika Ribnjak o nama 11

Zaključimo - uz educirani tim, najnovija tehnološka dostignuća te iznimno visok postotak uspješnosti operativnih zahvata, Poliklinika Ribnjak bez sumnje zadovoljava najviše standarde struke - na zadovoljstvo brojnih klijenata...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam