Nema sumnje - najvažniji trenutak koji obilježava ozbiljnost ljubavne veze - odabir zaručničkog i vjenčanog prstenja - vrlo je osoban, subjektivan i individualan. Na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja u zagrebačkoj Areni posjetitelji su bili u prigodi upoznati ponudu Zlatarnice De Petrus, već dobro poznatu brojnim klijentima diljem Lijepe Naše...

Sajam vjencanja 2019. De Petrus 1

Povijest ovog branda vraća nas u daleku prošlost, kada je prije više od 200 godina kao obiteljski zanat započeo plemeniti zlatarski rad koji stoji iza imena De Petrus. Danas je De Petrus brand koji surađuje s najboljim talijanskim manufakturama i vodećim proizvođačima nakita visoke kvalitete i razine obrade, kao što je svjetski poznati brand Damiani. 1998. godine De Petrus je predstavljen i hrvatskom tržištu, a poslovnica u centru Zagreba, na adresi Iblerov Trg 2, u popunosti dočarava raskoš i jedinstvenost ponude ovog branda!

Sajam vjencanja 2019. De Petrus 4

Sajam vjencanja 2019. De Petrus 2

Naglasimo kako se nakit branda De Petrus ne proizvodi od 14-karatnog, već isključivo od 18-karatnog zlata, što je i danas osnova za proizvodnju i čini čak 90% ponude ovog branda, te kako se u visokokvalitetno obrađenom nakitu nalaze isključivo dijamanti srednje visoke i visoke kvalitete. Profesionalno osoblje svakog će klijenta upoznati s razinom kvalitete i certificiranja brilijanata, što stvara povjerenje u odnosu s klijentima i iznimno je važno. Također, ovdje naglašavaju kako sve navedeno u konačnici ne znači nužno i visoku cijenu jer, kada govorimo o brandu De Petrus, sve je ipak vrlo individualno...

Za kraj, možemo samo zaključiti - odlučite li se za dizajnerski nakit koji predstavlja luksuz i prestiž nećete pogriješiti...jer brand De Petrus jednostavno je - drugačiji!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam