Zaručničko i vjenčano prstenje bez sumnje obilježava početak svake ljubavi i želje za zajedničkim životom i vjenčanjem. Slučajno ili ne, tako je i s našom današnjom pričom o Sajmu vjenčanja, koju smo odlučili započeti na izložbenom prostoru Zlatarnice Prahir u čijoj je ponudi više od 1500 modela najrazličitijeg ručno izrađenog zaručničkog i vjenčanog prstenja...

Sajam vjencanja 2019. Zlatarnica Prahir 3Zlatarnicu Prahir osnovao je 1996. godine zlatarski majstor Dražen Prahir, čiji sinovi Hrvoje i Tomislav istim žarom, željom i voljom nastavljaju ono što je njihov otac započeo. Danas uspješno posluju na četiri lokacije - dvije u Velikoj Gorici, te dvije u Zagrebu, u središtu metropole - na Ilici, te u Avenue Mallu.

Sajam vjencanja 2019. Zlatarnica Prahir 4

Kada govorimo o prstenju, neizostavan su odabir zlato, drago kamenje i brilijanti. Poznata je uzrečica kako je ljepota prolazna, a dijamanti vječni...i vrlo često ženini najbolji i najvjerniji prijatelji. U to smo se još jednom uvjerili na izložbenom prostoru Zlatarnice Prahir na kojem je predstavljena nova trendy kolekcija pod nazivom Love Cut.

Sajam vjencanja 2019. Zlatarnica Prahir 5Ovi zaljubljenici u zlatarsku struku ponosno naglašavaju kako je svaki zaručnički i vjenčani prsten iz njihove ponude originalan hrvatski proizvod, kreiran i proizveden u njihovoj radionici, a, uz bezvremenski dizajn i iznimnu kvalitetu, certifikatom garantiraju vrhunsku uslugu, jer, kako kažu, s klijentima sklapaju doživotni savez. Na zahtjev klijenta prsten će besplatno smanjivati, povećavati, čistiti, polirati ili matirati - cijeloga života! Naglasimo i kako je Zlatarnica Prahir na Sajmu vjenčanja predstavila akcijsku ponudu koja traje do 31. ožujka - 30% popusta na sve modele prstenja! A izložbeni prostor Zlatarnice Prahir na Sajmu vjenčanja prisutne je ostavljao bez daha, baš kao i prekrasna Iva Šarić, ambasadorica ljepote i elegancije nakita s logotipom Prahir...Ukratko - ovdje kreativni tim ne miruje, na zadovoljstvo klijenata!

Sajam vjencanja 2019. Zlatarnica Prahir 1

Sajam vjencanja 2019. Zlatarnica Prahir 6

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam