Bez čega mladenka ne može zamisliti najvažniji dan života i svoje sudbonosno "da"? Odgovor je vrlo jednostavan - to je svakako vjenčanica, kojom mladenka snove pretvara u stvarnost. U šetnji Sajmom vjenčanja zastali smo na izložbenom prostoru Salona vjenčanica čiji naziv govori sve i zapravo predstavlja najvažniji razlog našeg postojanja - Ljubav...

 

2 LJ

 

Vjenčanica je ogledalo osjećaja mladenke - ljubavi, sreće, zanosa, nade...Iako kod odabira željene vjenčanice najčešće slušaju srce, mladenkama je od presudne važnosti svakako i trenutni trend. U ponudi Salona vjenčanica "Ljubav", koji posluje od 1998. godine, više je od 300 modela unikatnih i uvijek prepoznatljivih kolekcija. Uz dizajnerski rad - krojenje i šivanje po mjeri, te individualan pristup svakoj klijentici, na zagrebačkoj adresi u Ulici grada Mainza 29 mladenke mogu pronaći i najrazličitije modele vjenčanica svjetskih modnih kuća poput Madeline Gardner ili David Bridal, ali i večernjih haljina za najrazličitije prigode.

 

3 LJ

Stvaranju kreacija pristupa se vrlo emotivno, pa u Salonu vjenčanica "Ljubav" često naglašavaju kako su ove haljine "Protkane ljubavlju". Nema sumnje - od ideje do realizacije vjenčanice dug je put kreativnosti, ali uz maštu, volju i uložene sate rada, haljina će biti spremna za mladenku. Ljubazno i profesionalno osoblje dostupno je 24 sata dnevno, pa odnos s klijenticama često prerasta u iskreno prijateljstvo, uz pažljivo promišljanje o svim detaljima koji čine savršenu cjelinu vjenčanja.

 

4 LJ

Sigurni smo - ne morate na putovanje u New York ili Pariz kako bi pronašle svoju vjenčanicu iz bajke. Za vaš savršen izgled dovoljna je posjeta Salonu vjenčanica "Ljubav"Što još reći, kad su riječi suvišne? Mladenke - samo duboko udahnite i uživajte u svom najljepšem i najvažnijem danu života...sve ostalo bit će ispunjenje snova…

 

Više pogledajte u video reportaži:

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam