Naša se zlatna priča nastavila na izložbenom prostoru zlatarnice Prahir, u čijoj je ponudi najrazličitije vjenčano i zaručničko prstenje koje se u ovoj obiteljskoj zlatarnici proizvodi još od 1996. godine.

 

prahir 1

 

Na Sajmu vjenčanja ponosno su predstavili najnovije trendove ovih modernih simbola vječne ljubavi i braka.

 

prahir 8

 

prahir 7

 

Zlatari svoj rad u potpunosti prilagođavaju tržištu i željama kupaca. Osim trendova, na izgled novog dizajna ponekad utječu i specifične narudžbe. Mogli bismo reći kako ne postoje neostvarive želje!

 

prahir 12

 

prahir 2

 

Zlatarnica Prahir danas posluje na tri lokacije - dvije u Velikoj Gorici, te u nedavno otvorenoj poslovnici u središtu metropole - na zagrebačkoj Ilici, a njihov je proizvodni asortiman sve zastupljeniji i izvan granica Lijepe Naše. Naravno, uz kvalitetu proizvoda, promocija je vrlo važan segment pri stvaranju branda, stoga i ne čudi stalno prisustvo ovih zaljubljenika svoga posla na Sajmu vjenčanja.

 

prahir 9

 

prahir 10

 

prahir 11

 

Sudjelovanje Zlatarnice Prahir na Sajmu vjenčanja bilo je i humanitarnog karaktera...

Uz bezvremenski dizajn i iznimnu kvalitetu, kreativni majstori Zlatarnice Prahir svojim klijentima certifikatom garantiraju vrhunsku uslugu, jer, kako kažu, s klijentima sklapaju doživotni savez...

 

prahir 3

 

prahir 14

 

Njegov je izbor vrlo osoban i subjektivan, jer prsten nedvojbeno karakterizira ozbiljnost ljubavne veze i početak zajedničkog života dvoje ljudi...ipak, najvažnije je da je odabran s ljubavlju i iz srca, jer ima ulogu da u našim životima ostane zauvijek, kao čuvar naših uspomena...

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam