Kreirati vjenčanje iz snova prema vlastitim željama može biti uistinu težak i mukotrpan posao koji mladence dovodi do stanja stresa i najrazličitijih nezadovoljstava. Zbog toga smo u našoj današnjoj priči sa Sajma vjenčanja odlučili predstaviti tvrtku koja ponudom svojih proizvoda mladencima može ispuniti željeno, olakšati im nepotrebne brige i dan vjenčanja svojim dekoracijama pretvoriti u bajku koju će vječno pamtiti.

 

lumen 11

 

Tvrtka Lumen posluje na tržištu susjedne nam Bosne i Hercegovine već 28 godina kao tvornica svijeća i veleprodaja artikala za cvjećare, sa širokim asortimanom dekorativnih predmeta za sve namjene: ukrašavanje izloga, hotela, restorana i raznih poslovnih objekata, te dekora za stanovanje.

 

lumen 4

 

Želite li vjenčanje koje će uistinu biti posebno, prostor koji odiše otmjenošću, dekoracije koje će se pamtiti? Ovdje su posebno ponosni na svadbeni program i najrazličitiju ponudu cvjetnih revera, dekorativnih traka i mreža, organdina, tila, košara, ukrasnih perli i kamenčića...sve do pozivnica i zahvalnica za vjenčanje.

 

lumen 5

 

lumen 7

 

lumen 8

 

Izrekli ste sudbonosno 'da', započeli planiranje svakog detalja vjenčanja i jedino što preostaje jest pozvati vam drage goste. Način na koji ćete to učiniti može biti vrlo kreativan i što je najvažnije - ostaje kao uspomena za pamćenje.

Ove će pozivnice zadovoljiti baš svačiji ukus - od šaljivih do malo ozbiljnijih, uz različite vrste tehnika obrade papira, svaka od njih priča svoju zasebnu priču, a raznovrsne boje, nesvakidašnji oblici i papiri, mašnice i šljokice samo su dio zanimljive ponude! Naravno, kako sve ne bi ostalo samo na izgledu, vrlo je važno da se i sadržaj pozivnice podudara sa željama mladenaca...

 

lumen 9

 

lumen 10

 

Uvjerili smo se - osim znatiželjnih i oduševljenih posjetitelja, i izlagači su bili zadovoljni sudjelovanjem na Sajmu vjenčanja...

Bilo da je riječ o svadbenom programu ili party programu, najrazličitijim dekoracijama ili suvenirima, repromaterijalu za cvjećarne ili lampionima i svijećama, sigurno je - mnogi su prepoznali ovu tvrtku kao neiscpran izvor ideja i inspiracije jer njihova ponuda ispunjava želje klijenata do najsitnijih detalja, a mašta i kreativnost jednostavno ne poznaju granice...

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam