Cvjetne dekoracije na stolovima, uređenje svečane sale, te izbor vjenčanog buketa vrlo često uzvanicima stvaraju potpunu sliku i dojam o vjenčanju. Kako mladenici ne bi pretjerali i tako narušili estetiku, u odabiru cvijeća i aranžmana mogu im pomoći stručnjaci.

Naravno, ovi će umjetnici saslušati sve želje i ideje mladenaca i kreirati jedinstven vizualni doživljaj. Vjenčanje tako postaje romantična cvjetna bajka, u kojoj će cvjetne note ispričati uzvanicima priču koju će pamtiti.

 

FLOREO - 2

 

Klasične ruže, tulipani ili možda proljetnice koje odišu buđenjem i novim životom...koji su trenutni trendovi? 

 Tvrtka Floreo iz Osijeka na Sajmu vjenčanja ispričala je svoju cvjetnu priču za mladence, ali i predstavila svoj program dekoracija cvijećem te uređenja vrtova.

 

FLOREO - 1

 

FLOREO - 5

 

Nema sumnje - ovi stručnjaci svojim će umjetničkim stilom kreirati cvjetne dekoracije koje će se pamtiti i tako trenutak naših života zaodijenuti u iznimnu cvjetnu bajku...

 

FLOREO - 4

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam