Želja svake buduće mladenke svakako je da zablista u najvažnijem danu života, stoga i ne čudi da su, u bajci zvanoj vjenčanje, priprema i odabir haljine zapravo i najvažniji.

Prvi korak u stvaranju kreacije iz snova svakako je odabir materijala. 

 

TEKSTIL - KA - 4

 

Na Sajmu vjenčanja predstavila se tvrtka Tekstil-ka - sinonim kvalitete kada govorimo o modnim tkaninama za vjenčanice i svečane haljine, popratnim materijalima za vjenčanja i svečane prigode, te zavjesama i dekorima.

Sa sjedištem i veleprodajom u Koprivnici, te maloprodajama u Koprivnici i zagrebačkoj Dubravi, tvrtka Tekstil-ka već je 11 godina prisutna i visokopozicionirana na hrvatskom tržištu modnih tkanina, popratnih materijala, te zavjesa i dekora. Naravno, uz kvalitetan i predan rad, vrlo je važno prepoznati i pratiti trendove. 

 

TEKSTIL - KA - 1

 

Uz materijale za svakodnevnu upotrebu, uvijek je vrlo tražena svila - jednobojna, nijansirana ili sa uzorkom. 

Ekskluzivni su i saten, te za kreiranje vjenčanica trenutno vrlo tražena čipka. Iako mladenke kod odabira materijala za željenu vjenčanicu najčešće slušaju srce, od presudne je važnosti svakako i trenutni trend. 

 

TEKSTIL - KA - 5

 

TEKSTIL - KA - 2

 

Nema sumnje kako, nakon odabira kvalitetnog i modernog materijala, bajka o vjenčanici iz snova ima svoj sretan završetak...Od ideje do realizacije dug je put kreativnosti, ali uz maštu, volju i uložene sate rada, haljina će biti spremna za najvažniji dan života mladenke...

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam