Naša se zlatna priča nastavila na izložbenom prostoru zlatnog centra Lewiko, u čijoj je ponudi najrazličitije ručno izrađeno vjenčano i zaručničko prstenje. Na Sajmu vjenčanja ponosno su predstavili najnovije trendove ovih modernih simbola vječne ljubavi i braka.

Prsten nedvojbeno karakterizira ozbiljnost ljubavne veze i početak zajedničkog života dvoje ljudi, stoga i mladenci odabir vjenčanog prstenja smatraju vrlo ozbiljnim pitanjem. Bijelo ili žuto zlato - naravno, stvar je ukusa. Što je najtraženije?

 

LEWIKO - 1

 

Zlatari se u potpunosti prilagođavaju tržištu i željama kupaca. Osim trendova, na izgled novog dizajna ponekad utječu i specifične narudžbe. Mogli bismo reći kako ne postoje neostvarive želje!

 

LEWIKO - 2

 

Naravno, u ponudi zlatnog centra Lewiko je i zaručničko prstenje - simbol početaka istinske ljubavi.

 

LEWIKO - 3

 

Našu je ekipu bez daha ostavila ogrlica od osamnaest karatnog bijelog zlata, sa centralnim smaragdom i mnoštvom sitnih dijamanata. Doista veličanstveno umjetničko djelo, zar ne?

 

LEWIKO - 5

 

Ipak, između brojnih prekrasnih modela ogrlica, čini se kako je klasika uvijek "in"...

 

LEWIKO - biseri

 

Zainteresirao nas je i novitet predstavljen na izložbenom prostoru zlatnog centra Lewiko. O čemu se radi?

 

LEWIKO - srebro

 

Zaključimo - izbor prstena ili nakita vrlo je osoban i subjektivan...ipak, najvažnije je da je odabran s ljubavlju i iz srca, jer je njegova uloga da u našim životima ostane zauvijek... 

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam