Svaka bajka ima svoj zanimljiv početak, a svaka vjenčana priča započinje upravo odabirom zaručničkog prstena. Bilo da je riječ o žutom ili bijelom zlatu, optočenom dijamantima ili nekim drugim dragim kamenjem, Zlatni centar Le-wi-ko svojom dugogodišnjom tradicijom izrade kvalitetnog nakita oduševljava generacije mladenaca.
Naravno, i na ovogodišnjem sajmu Dani vjenčanja nove kolekcije i modeli zaručničkog i svadbenog prstenja Zlatnog centra Le-wi-ko zaokupili su pozornost posjetitelja, ali i naše ekipe.

lewiko_4

Riječ je o Centru vjenčanog i zaručničkog prstenja koji na četiri prodajna mjesta u Hrvatskoj - po dva u Zagrebu i Karlovcu - mladencima može ispuniti sve želje i snove. Jer prstenje je uistinu neizostavan izbor koji sudbonosno DA čini ljepšim... Naime, bilo da je riječ o dijamantima, safirima, rubinima, smaragdima ili nekom drugom dragom ili poludragom kamenju, jasno je - svaka ga mladenka želi na svom prstu. A sajam Dani vjenčanja prava je prigoda za odabir.

lewiko_prsten_i_ruka_3

Trendovi u dizajniranju nakita iz godine u godinu se mijenjaju, ali i ponovno vraćaju, a svaki se pojedini komad nakita dodatnim redizajnom uvijek može prilagoditi indvidualnom ukusu i želji klijenta.

lewiko_prsten_2

Bilo da je riječ o bijelom, žutom ili crvenom zlatu, ovo zaručničko i vjenčano prstenje dizajnom, kvalitetom i pristupačnim cijenama slovi kao jedno od najtraženijih na tržištu. A atraktivnosti nove kolekcije bilo je uistinu teško odoljeti.

lewiko_prsten_1_copy

Osim zaručničkog i vjenčanog prstenja, u ponudi Zlatnog centra Le-wi-ko su i kolekcije najrazličitijeg nakita. Možemo samo zaključiti kako su se u Zlatnom centru Le-wi-ko i ove godine pobrinuli da se njihove klijentice, ali i sve buduće mladenke, osjećaju baš kao princeze.

lewiko_ogrlice_5

Možemo samo zaključiti kako su se u Zlatnom centru Le-wi-ko i ove godine pobrinuli da se njihove klijentice, ali i sve buduće mladenke, osjećaju baš kao princeze.

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži:


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam