Želja svake buduće mladenke svakako je poseban izgled u najvažnijem danu života, stoga i ne čudi da su priprema i odabir haljine zapravo i najvažniji dio bajke zvane vjenčanje. U mnoštvu raskošnih haljina, na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb našu su pozornost privukle vjenčanice s potpisom hrvatskog proizvođača. Od ideje pa do realizacije vjenčanice dug je put kreativnosti, ali uz maštu, volju i uložene sate rada, haljina je spremna za mladenku.

morgan1

Iako mladenke kod odabira željene vjenčanice najčešće slušaju srce, od presudne je važnosti svakako trenutni trend, a oni se iz godine u godinu mijenjaju. Osim kreativnog osoblja koje mladenkama vjenčanicu iz snova pretvara u stvarnost, salon Morgan uvoznik je i vjenčanica White One, popularnog španjolskog proizvođača Pronovias.

Ono što valja naglasiti jest to da se mladenka u vjenčanici mora osjećati posebno lijepo, ali i ugodno. Mladenke - samo duboko udahnite i uživajte u svom najljepšem i najvažnijem danu života.

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži: 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam