Upitate li buduće mladenke što im je najvažnije i oko čega su najčešće neodlučne kada govorimo o vjenčanju, sigurni smo kako će odgovor većine biti - vjenčanica. Naravno, mladoženja nikako ne smije biti u sporednoj ulozi svadbene svečanosti, stoga je vrlo često ispred jačeg spola težak zadatak - odabrati svečano odijelo u kojem će biti jedinstven i poseban, ali i stilski usklađen sa svojom životnom odabranicom. Kao po tradiciji, već četvrtu godinu u nizu, hrvatski brand Perrin na izložbenom je prostoru Sajma vjenčanja predstavio novu kolekciju muških svečanih odijela i kreacije koje su nedvojbeno privlačile pozornost...

Sajam vjencanja 2019. Perrin 3Modni salon branda Perrin nalazi se u centru hrvatske metropole - u Gundulićevoj ulici, a ekskluzivno uređen interijer i brojni modeli odijela i modnih dodataka osvajaju modne zaljubljenike vrhunskim dizajnom koji prati svjetske trendove, ali i prihvatljivim cijenama, u potpunosti prilagođenim tržištu Lijepe Naše.

Sajam vjencanja 2019. Perrin 1

Sajam vjencanja 2019. Perrin 2Više od 35 godina modne kreativnosti, kao i suradnja s brojnim poznatim modnim kućama, rezultirali su jedinstvenim kolekcijama branda Perrin. Vrhunski materijali pomno su odabrani, prevladavaju bezvremenske, uvijek aktualne boje - crna, tamno plava i plava, a krojevi prate trendove svjetskih prijestolnica mode. Svi su modeli kreirani prema potrebama i građi tijela klijenta, što potvrđuje individualan pristup, ali i profesionalnost te brigu o najrazličitijim detaljima.

Sajam vjencanja 2019. Perrin 4

Sajam vjencanja 2019. Perrin 5

Zaključak? Ovi modeli na profinjen i nenametljiv način naglašavaju individualnost i eleganciju mladoženje u najsvečanijem danu...i naravno, kreirani su prema najvišim modnim standardima, što ne iznenađuje kada govorimo o brandu Perrin. Samouvjereni, urbani, dinamični i modno osvješteni muškarci bez sumnje će odabrati najkvalitetnije materijale i udobnost ovih ekskluzivnih trendy modela...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam