Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Novi posao puno obećava, pa ste s razlogom optimistični. Povoljne okolnosti će ga ubrzati, no morate se ponašati u skladu s prilikama - zrelo i odmjereno. 
Ljubav - Potrebno je neko vrijeme da se stvari stišaju i da odlučite što dalje. Donosite odluku o partneru. Lav vam u potpunosti odgovara.
Zdravlje - Započinjete mnoštvo stvari, a malo koju od njih privodite kraju, pa se nervirate. BIK
 Posao - Zahvaljujući životnoj snazi, donosite povoljnu odluku. Odlučili ste proširiti opseg djelatnosti stvarima koje će otkriti vaše nove talente.
Ljubav - Nova ljubav ili novi pristup staroj. Vodenjak će vas ugodno iznenaditi i nešto predložiti. Nemojte je podcjenjivati. Od te veze možete samo profitirati.
Zdravlje - Uglavnom dobro. Budući da trenutno imate višak energije, nemilosrdno je trošite. BLIZANCI
 Posao - Ušli ste u povoljno poslovno razdoblje. Ovaj tjedan vam donosi aktivnosti koje nude poboljšanje materijalnog stanja, ali i unapređenje. 
Ljubav - Budući da ste fenomenalno raspoloženi, tako i funkcionirate. Na prijašnje greške partnera ne obraćate pažnju. Imate pametnijeg posla. Nešto smišljate.
Zdravlje - Družite se s osobama koje vam odgovaraju. 
RAK

 Posao - Nemojte unositi previše emocija u posao kojim se bavite. Ni u čemu ne treba pretjerivati, samo ćete se razočarati. 
Ljubav - Ukoliko ćete biti aktivniji i više se družiti, postoji mogućnost za novu ljubav. Neki Rakovi su s partnerom u pravoj idili. Privlače ih Vage, Vodenjaci, ali i Blizanci. 
Zdravlje
- Kao i obično, preosjetljivost dovodi do depresije i anksioznosti. LAV
 Posao - Uspješni su samo oni Lavovi koji rade u zdravstvenim ustanovama ili drugim tvrtkama zatvorenog tipa. Ostali pripadnici znaka će se morati strpiti. 
Ljubav - Budući da ste nepopravljivi romantičar s previše emocija ulazite u vezu. Ovisni ste o partneru ili ih, možda, imate više? Ljubavnik/ca je osvježenje.
Zdravlje - Niste svjesni posljedica koje može ostaviti hiperaktivnost. DJEVICA
 Posao - Napredak je postao izvjestan. Možda je to razlog za optimizam? Očigledno je da postižete više nego zadovoljavajuće rezultate.
Ljubav - Veza u kojoj ste ima sve elemente da se pretvori u čistu patologiju. Ukoliko nastavite biti sumnjičavi i zbunjeni, neće biti dobro! Dobro se slažete samo s Ribama.
Zdravlje - Uglavnom dobro. Nastavite tim tempom. VAGA
 Posao - Uspješno učenje, polaganje ispita i sve aktivnosti koje podrazumijevaju dobru koncentraciju. Smireno, jedan po jedan, završavate započete poslove. 
Ljubav - Mnoge Vage učvršćuju poziciju. Partner im u potpunosti odgovara, ali toga nisu svjesne. Uspješna veza s Lavom ili Strijelcem. Blizanac nije idealno rješenje.
Zdravlje
- Mogući su psihički problemi i nerviranja samo ukoliko ćete film vraćati unazad. 
ŠKORPION

 Posao - Ukoliko umjesto razuma unosite emocije, imat ćete problema. Komunikacija sa suradnicima je otežana, jednostrana.
Ljubav - S partnerom ste se usaglasili. Postali ste pravi prijatelji, pa se kvaliteta veze popla na viši nivo. Uspješno se družite s Vodenjacima, Bikovima i Vagama.
Zdravlje -  Problemi s hormonima i živcima. Ukoliko se uplašite zbog zdravlja, vidjet ćete da je strah neosnovan.STRIJELAC
 Posao - Završavate davno započete poslove i stječete financijsku sigurnost. Iako ste nepovjerljivi prema novom šefu, vama je sve bolje i bolje.
Ljubav - Nesuglasice su plod mašte. Samo gubite vrijeme i snagu obraćajući pažnju na nebitne stvari. Zanemarujete suštinu. Zbog čega ste ogorčeni? 
Zdravlje
- Ukoliko ne zadovoljite svoj naglašeni libido, mogući su problemi psihosomatskog tipa. 


 

JARAC
 Posao - Ukoliko niste uspješni, sami ste krivi. Narednih dana očekuje vas napredak. Razmislite gdje griješite ako do njega ne dođe?
Ljubav - Ovnovi i Bikovi su glavna preokupacija pripadnika ovog znaka. Iako im Ovan astrološki ne odgovara, oni ga ne mogu izbjeći. Ipak dobro razmislite.
Zdravlje
- Neka zbivanja vas mogu izbaciti iz ravnoteže. Preosjetljivi ste, nemate snage pogledati istini u oči. Ne pretjerujte s čulnim zadovoljstvima i hranom.VODENJAK
 Posao - Financijska situacija se popravlja. Polazi vam za rukom da spojite ugodno s korisnim. Iskoristite naredne dane, jer su vam zvijezde naklonjene.
Ljubav - Ljubav je definitivno uz vas. Ona donosi obilje užitaka, što vam i odgovara. Bikovi i Vage su žrtve sljedećeg tjedna.
Zdravlje
- Bolesti pretjerivanja. Prežderavate se jer ste nervozni.  RIBE
 Posao - Možete očekivati uspjeh. Bilo bi dobro da budete strpljiviji i korektno obavljate zadatke. Previše emocija može vam samo štetiti. 
Ljubav - Ovaj su tjedan idealni partneri Rakovi. Ako ništa drugo, moći ćete se tješiti do besvjesti. Kad se dvije vode sastanu, što se dešava? Poplava, naravno. 
Zdravlje
- Mislite da ste bolesniji nego što to činjenice pokazuju.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam