Tjedni horoskop

OVAN
 Posao - Izuzetno povoljan period za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju. Ne brzajte sa donošenjem odluka o novim poslovima.  Ljubav - Nije pravi trenutak za emotivna raščišćavanja. Partner smatra da ste prejaki i ne može vas pratiti. Izbjegavajte sukob sa Lavovima i Strijelcima.  Zdravlje - Biti ćete razdražljivi, smirite živce bavljenjem hobijima. 

BIK
 Posao -Nude vam se neočekivane pogodnosti. Treba ih zgrabiti i ne dozvoliti da budete inertni. Povoljna šansa se ne nudi često. Ljubav - Vodenjaci su kao stvoreni za vas. Odnosi sa partnerom su ekscentrični. Činite sve da pridobijete njegovu pažnju. Izbjegavajte impulzivne reakcije.  Zdravlje - Opasnost vreba u vidu neracionalnog trošenja energije, što dovodi do iscrpljenosti, a samim tim i do bolesti. Nađite zlatnu sredinu u svemu.


 

BLIZANCI
 Posao - Strogo povedite računa o novcu, postoji opasnost od gubitka. Izbegavajte bilo kakvo investiranje. Ljubav - Mlađi pripadnici znaka lako mogu uploviti u bračne vode, dok onim starijim sljede raščišćavanja starih problema. Zdravlje - Vaše tijelo traži više kretanja, bacite se na fizičke aktivnosti. 

RAK
 Posao - Izbjegavajte sukobe na radnom mjestu kao posljedicu nezadovoljstva subjektivne prirode. Od planeta uzmite najbolje, a dajte i vi sve od sebe. Ljubav - Ukoliko ste u stalnoj vezi, nije vam lako. Nikako da se usuglasite sa partnerom. Preosetljivost vodi u nezadovoljstvo. Slobodni Rakovi maštaju o idealnoj ljubavi. Zdravlje - Imat ćete problema sa zglobovima i kralježnicom, pazite na ozljede.


 

LAV
 Posao - Nije idealno vrijeme za započinjanje novog posla, ali do mile volje planirajte. Poželjne su restrikcije i završavanje zaostalih obaveza. Ljubav - Sa partnerom se u pravo vrijeme ponašate pogrešno. Emotivno reagirate kad je poželjno biti razuman, i obrnuto. Slobodnim Lavovima nova ljubav kuca na vrata. Zdravlje - Mogući su problemi sa žljezdama i hormonima. Jedna od manifestacija je višak šećera u krvi. 


 

DJEVICA
 Posao - Iako svoj dio obaveza obavljate do perfekcije, osjećate da suradnici teško mogu da vas prate. Stoga izbjegavajte timski rad. Ljubav - Sa partnerom ste u divnim odnosima. Prednost dajete domaćoj atmosferi, u kojoj opušteno uživate u nježnostima. Slobodne Djevice su pred novom vezom. Zdravlje - Pojačana emotivnost u pogrešno vrijeme može dovesti do psihosomatskih bolesti. Tu je i nekontrolirano konzumiranje hrane. 


 

VAGA
 Posao - Poslovna situacija nije sjajna. Razlog je pasivnost i sklonost da se oslanjate na druge. Umjesto što sanjarite, počnite da se bavite konkretnijim stvarima. Ljubav - Ljubav zahtjeva žrtve. Cijena je visoka, pa razmišljate o tome da li se isplati ulagati u vezu. Čim se uključi razum, ništa od strasti. Zdravlje - Razmislite da li vam je možda potreban savet? Opterećeni strahovima, povlačite se u sebe. Koliko su strahovi opravdani? 


 

ŠKORPION
 Posao - S optimizmom gledate na poslovnu situaciju. Mnogi Škorpioni očekuju javni nastup i unapređenje. Financijska situacija se popravlja. Ljubav - S partnerom ste na istim valnim duljinama. Napokon dobro funkcionirate. Slobodne Škorpione iz prikrajka vreba Lav. Zdravlje - Zdravstveni problemi su posljedica pretjerivanja. Stvar je individualna. Za neke su to cigarete, za neke alkohol, a za neke i jedno i drugo


 

STRIJELAC
 Posao - Moguće je poslovno putovanje i financijski dobitak. Riječ je o započetim stvarima koje uspješno završavate. Ne planirajte nov posao. Ljubav - Samo sa Ovnom se razumijete, iako na prvi pogled ne izgleda tako. Odlično se upotpunjujete, jer ga spuštate na zemlju. Od ostalih znakova - što dalje. Zdravlje - Smanjite konzumiranje kaloričnih namirnica i ne živcirajte se.


 

JARAC
 Posao - Financijska situacija se popravlja. Izvjestan je priliv novca, zbog čega puno komunicirate, ali i neplanirano trošite.  Ljubav - S partnerom su mogući nagli izljevi strasti. Nadoknađujete propušteno. Zdravlje - Pošto ste skloni raznim vidovima pretjerivanja, poželjno je biti umjereniji.  

VODENJAK
 Posao - U mogućnosti ste da ostvarite jednu važnu ambiciju kao i da sklopite dugoročan posao što bi vam donjelo stabilnost na financijskom planu. Poseban uspjeh možete ostvariti ako se dobro organizirate i prionete poslu, isplatit će se. Ljubav - Partnera opterećujete sitničavošću. Nadajte se sjajnim dogodovštinama na planu ljubavi i seksa. Zdravlje - Pripazite na dišne putove i alergije.
RIBE
 Posao - Rješenja ima više, ali vam ona ne padaju na pamet. Morate biti odlučniji u donošenju odluka. Saturn zahtjeva akciju. Ne nadajte se pomoći sa strane. LjubavS partnerom su mogući konflikti zbog tračeva sa strane. Viši tipovi znaka nemaju ovih problema, dok su kod nižih oni izraženi. Ne obraćajte pažnju na glasine. Zdravlje - Zdravlje vam je nakon dugo vremena odlično, trudite se zadržati ga tako.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam