Dizajnerica Matija Vuica, koja je ove godine spektakularnom proslavom u Zagrebačkom HNK obilježila 35 godina rada na domaćoj modnoj sceni, novom kolekcijom pod nazivom "Fragile", odlučila je napraviti još jedan pomak u prezentaciji modela!

Fragile - krhkoća i finoća, obilježje su njene nove veličanstvene kolekcije, na koju su kao i uvijek, utrošeni sati i sati studijskog rada, a ručna izrada i kreiranje reljefa od čipke specifični za Matijine kolekcije, ovoga su puta dosegli dosad neviđenu razinu.

Matija Vuica 1

Kolekcija u kojoj se dizajnerica na poseban način pozabavila odjevnim rješenjima za sve situacije podijeljena je u 5 cjelina:

Wedding/elegant - vjenčanice i vjenčane haljine po kojima je Matija prepoznatljiva,
Almost casual - za svečane trenutke neformalnijeg pristupa,
Romantic - primjerene mlađoj klijenteli u svečanim prigodama,
Sexy /Divalike - odjeća za samouvjerene žene, crveni tepih i događanja najvišeg ranga, te
Cocktail/Festive - prigodna elegancija.

Matija Vuica 3

Sve su to situacije u kojima se brojne dame odlučuju upravo za Matijin potpis koji garantira savršenu eleganciju, odabir najfinijih materijala, besprijekornu izradu, te zasigurno - zamjetljivost!

Nova Matijina kolekcija prezentirana je kampanjom pod vodstvom Viktora Drage i to na lokaciji napuštenog staklenika razbijenih stakala koji je savršeni kontrast eleganciji, finoći tkanina i rafiniranom dizajnu!

Matija Vuica 2

Zvijezda nove kampanje Matije Vuice i ovoga puta je glumica Zrinka Cvitešić, čija je karijera odavno prerasla granice naše domovine, a koju s Matijom veže prijateljstvo i dugogodišnja suradnja. Naime, poznato je kako Zrinka nosi Matijine haljine na svim red carpet događanjima u svijetu te je redovito na istima istaknuta kao jedna od najbolje odjevenih žena.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam