Sa sjedištem i veleprodajom u Koprivnici, te maloprodajama u Koprivnici, Varaždinu i Zagrebu, tvrtka Tekstil-ka već je 12 godina prisutna i visokopozicionirana na regionalnom tržištu modnih tkanina, popratnih materijala, te zavjesa i dekora. Ovdje poslovanje temelje na kvaliteti, inovativnosti, dizajnu i pristupačnosti, a distribuciju tekstila u metraži na vlastitim kapacitetima visokog stupnja fleksibilnosti, uz upotrebu repromaterijala renomiranih proizvođača. Tkanine su certificirane prema najvišim europskim standardima, a visoka elegancija boja, dezena i modela garancija je zadovoljstva klijenata…

Tekstil-ka 2

Naravno, uz kvalitetnu ponudu i predan rad, vrlo je važno prepoznati i pratiti svjetske modne trendove...Dugoočekivana maturalna večer, tradicionalna obiteljska proslava, bajkovito vjenčanje iz snova - u najrazličitijim svečanim prigodama priprema i odabir haljine zapravo su i najvažniji. Ljubazno i stručno osoblje tvrtke Tekstil-ka lakoćom će ponuditi najbolja rješenja kod odabira materijala za svečane prigode, ali i za opremanje doma zavjesama i dekorima…

Tekstil-ka 3

Slijedi iznenađenje - naš suradnik, tvrtka Tekstil-ka, odlučila vas je darovati tijekom prosinca!

Naime, najsretniji od vas svojim će točnim odgovorom na naš zadatak osvojiti poklon bon u vrijednosti 500 Kn tvrtke Tekstil-ka!
A zadatak nije težak i glasi: "Navedite adresu i radno vrijeme poslovnice tvrtke Tekstil-ka u Zagrebu!"

Odgovore pošaljite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a ime sretnog dobitnika objavit ćemo početkom nove 2017. godine.

Sretno!

 

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam