Zagrebačka diplomirana dizajnerica Milena Rogulj doputovala je s Kanara, na kojima živi i radi nekoliko posljednjih godina, kako bi predstavila svoju novu kolekciju u sklopu showroom koncepta Fashion Week Zagreb/Cro a porter i C3 Projekt koncepta. Okupljeni su prijatelji, kolege, suradnici i klijenti uživali u predstavljenim modelima, prepoznatljivim po zanimljivom konstrukcijskim rješenjima, kombinacijama i uporabi materijala te savršenoj ručnoj izradi svakog komada.

Milena 2

Predstavljanje kolekcije avangardne visoke mode SLOJEVI/LAYERS započelo je sjajnim nastupom plesnog dvojca Masa Dance Company, Aleksandrom Mišić i Ognjenom Vučinićem, koji su okupljene uveli u modnu priču čarobnice Milene Rogulj.

Milena je inspiraciju pronašla u slojevitosti ljudskih bića, ženama - krhkim, a snažnim. Ženama, koje su emancipacijom ojačale, ali su zato zatomile svoju senzualnost. Ova kolekcija ženama vraća upravo to - senzualnost, ali im pri tome ostavlja i snagu. Milena smatra kako možemo biti oboje i upravo to za nju danas znači - žena.

Milena 3

U kolekciji je koristila različite materijale, od ženstvene čipke do grube impregnirane tkanine, no bez obzira na materijale, "The žena" Milene Rogulj je u svakom modelu - i snažna i senzualna i zavodljiva!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam