U sjajnom ugođaju podnevnog druženja, u sklopu showroom koncepta Fashion Week Zagreb/Cro a porter, ovaj je vikend kupcima modnog branda Nebo predstavljena nova kolekcija. U showroom predstavljanju uživale su i Jelena Perčin, Sanja Musić Milanović, Jelena Jovanova, Tihana Harapin Zalepugin, Nenad Korkut, Suzy Josipović Redžepagić, Margareta Mađarić, Tomislav Bahorić te mnogi drugi.

Nebo 5
Bila je to i prigoda za razgledavanje nedavno otvorenog C3 Projekt Koncept prodajnog mjesta domaćeg dizajna, na čijim se policama nalaze modeli čak 40 hrvatskih modnih dizajnera, brandova i modnih kuća, a koji je oduševio sve posjetitelje.

Nebo 2

Modna kuća Nebo u svojoj je kolekciji za zimu 2016. ostala dosljedna prepoznatljivom, elegantnom stilu, inspiriranom stvarnom ženom koja nosi i kupuje odjeću s njihovim potpisom. Ona je ženstvena i uglađena, a opet snažna i potpuno svoja. Važna joj je kvaliteta odjeće te njena bezvremenost koja joj dopušta da gradi i nadograđuje vlastiti stil.

Nebo 4
U kolekciji prevladavaju prirodni materijali - u dnevnim kombinacijama vuneni veluri i pletiva, a u večernjim varijantama viskozni pliševi, svileni sateni i til. Linije su čiste i geometrijske, s naglaskom na detaljima, boje koje prevladavaju su crvena, crna i bijela, zajedno sa strukturama materijala od kojih je napravljena kolekcija.
Nebo 6

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam