Zagrebačka dizajnerica Marina Lacković koja kolekcije svojeg branda Larie prikazuje na Fashion Weeku Zagreb lansirala je kampanju za novu kolekciju koju tek planira pokazati na pisti zagrebačkog tjedna mode.

Marina se u samo dvije sezone od prvog prikazivanja kolekcije prometnula u jednu od najprodavanijih domaćih dizajnerica koja između dvije glavne sezone uspijeva izbaciti i po nekoliko capsule kolekcija, a svoje visoke estetske standarde dokazuje i sada već tradicionalnim kampanjama.

U ovom zanimljivom previewu kolekcije glavnu ulogu imavoditeljica Ivana Mišerićkoja je u ulozi ambasadorice branda zasjala kao prava diva Hollywooda noseći dugačku satensku haljinu s ručno vezenim 3D cvjetovima. Ivana se u ulozi dive toliko dobro snašla, da je ekipa na snimanju na trenutak odlutala na set filmova "Dama s kamelijama" i "Bosonoga kontesa".

U novoj Marininoj kolekciji za nadolazeću jesen/zimu 2015./2016. glamura ne nedostaje. Ona ovog puta inspiraciju crpi iz zlatnog doba Hollywooda i diva poput Grete Garbo, Ginger Rogers, Audrey Hepburn, Marlene Dietrich, Ave Gardner i drugih, naglašavajući pritom kako se voli probuditi subotom ujutro uz crno-bijele filmove hollywoodske kinematografije, a sve to začinjava s dozom Bizanta za vrijeme cara Justinijana I. , 550.godine. Upravo je miks tih razdoblja i ova kolekcija. „Od dvadesetih do šezdesetih godina prošlog stoljeća, neizmjerna elegancija, profinjenost i ženstvenost u odijevanju, dugačke satenske ili pak šljokaste haljine sa stolama od krzna jednostavno me oduševljavaju" izjavljuje Marina.

Larie ovom kolekcijom stavlja naglasak na kapute, ogrtače i jakne kao ključne komade sezone jesen/zima koji su u isto vrijeme glamurozni i nosivi, ali i nezaobilazne haljine kao najtraženiji odjevni komad svake žene. Haljine koje su se do sada pokazale kao apsolutni hitovi u kolekcijama Marine Lacković variraju svojom dužinom i krojem, a svoje mjesto je ponovno našao i "X" kroj, koji, kako kaže Larie, klijentice uvijek traže. Cvjetni uzorak u vunenom štofu i lanu, dizajnerica spaja s eko kožom, eko krznom i satenom, a boje koje prevladavaju su crvena i zelena. Cijelu hollywoodsku priču zaokružuju 3D cvjetovi u zlatnoj, srebrnoj, bakrenoj, crvenoj i lila boji s "kišom" zlatnih resica te perjem. Svaki komad iz najnovije Larie kolekcije tako je pravo malo umjetničko djelo jer se satima predano radilo na njihovoj izvedbi.

Uz predivnu voditeljicu Ivanu Mišerić, u novoj kampanji zasjala je i manekenka Dariju iz Talia models, a na kampanji je radio Marinin tim, vizažistica Dijana Bole, koordinatorica i voditeljica odnosa s javnošću Matea Makelja, asistentica Tara Matić, rasvjeta Martin Lacković, foto Karmen Poznić, hair Marija Horvat i Antonija Krasnić (studio "Colors").

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam