U Hypo Centru u Zagrebu održan je casting za nadolazeći Smart Fashion Week Zagreb koji se održava od 28.-30. studenog, a koji je okupio mnogobrojna poznata, ali i nova manekenska lica.

Neki od dizajnera koji jučer odabrali djevojke koje će prošetati pistom u njihovim kolekcijama za sljedeću sezonu su Ivana Popović, Iggy Popović, Marina Lacković, Simone Manojlović, Sara Lončarić i Matea Jukić.

 

SFWZ - casting 1

 

S obzirom na težinu i značaj koje Fashion Week u svakoj državi nosi, svaka djevojka koja planira karijeru osim u Hrvatskoj graditi i u inozemstvu, želi upisati u svoj životopis prisustvovanje na Smart Fashion Weeku Zagreb, stoga izuzetno veliki odaziv visokih i vitkih djevojaka nimalo ne čudi. Domaćim dizajnerima koji iz sezonu u sezonu zagrebačkoj publici predstavljaju vlastite vizije za sljedeću sezonu, mnoga su manekenska lica bila poznata, no na samome castingu okupio se i veliki broj novih manekenskih lica koja će tek dobiti priliku postati dizajnerske muze i miljenice.

 

SFWZ - casting 2

 

SFWZ - casting 3

 

Kao i prethodnih sezona, strani dizajneri koji dolaze na Smart Fashion Week Zagreb s najznačajnijih svjetskih tjedana mode poput onih u Londonu, Parizu, Madridu i Berlinu modele koji će nositi njihovu reviju izabrati će pomoću galerije i fotografija na društvenim mrežama.

 

SFWZ - casting 4

 

SFWZ - casting 5

 

Tko su ti modeli koji su svojom karizmom, ali i izgledom osvojili naše dizajnere doznat ćemo uskoro na pisti Smart Fashion Weeka Zagreb u Hypo Centru u Zagrebu od 28. do 30. studenog.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam