Aktualna Miss Italije Silvia Cataldi u srijedu 17. rujna dolazi u Split kao posebna gošća izbora za Miss Hrvatske. Bit će smještena u hotelu Vestibul Palace i za nju smo pripremili poseban program razgledavanja grada u suradnji s dogradonačelnikom Kovačevićem i Hrvatskom udrugom likovnih umjetnika, – poručuje organizatorica Maja Vračarić Kuljiš.

 

Miss italije 1

 

Prekrasna Silvia ima 24 godine, rođena je malom mjestu Sannicola u provinciji Lecce i studira pravo na Sveučilištu Salento. Djevojka koja će predstavljati Italiju 14. prosinca u Londonu na izboru za Miss Svijeta ponosno naglašava kako joj je životna želja jednog dana postati policijska inspektorica. Ova krasotica zelenih očiju aktivno se bavi odbojkom i postiže zavidne rezultate u drugoj talijanskoj ligi, izvrsno svira gitaru i slika. Sa Silvijom Cataldi u grad pod Marjanom dolazi i umjetnička direktorica Maria Rosaria De Simone, velika stručnjakinja koja već godinama osmišljava spektakularne izbore za Miss Italije.

 

Miss italije 2

 

U podrumima Dioklecijanove palače u četvrtak 18. rujna očekuje se prava promenada prekrasnih misica! Osim Lane Gržetić Miss Hrvatske 2013. koja će svojoj nasljednici predati krunu i poželjeti joj uspjeh u Londonu, svoj dolazak najavile su i bivše misice Ivana Ergić i Katarina Prnjak, a u posebnoj ulozi naći će se i Miss Hrvatske 2001. Rajna Raguž kao službena fotografkinja izbora.

 

Foto: ADM International – Esclusivista Nazionale Miss World per l’Italia

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam