Po prvi put u Zagreb na Dreft Fashion Week dolazi i urbana Britanka Kitty Joseph, velika miljenica Lady Gage koju Gaga neprestano spominje i hvali na svom blogu, a od čijih se avangardnih i unikatnih sunčanih naočala gotovo nikad ne odvaja te miljenica modne ikone Carine Roitfeld koja ju vrlo često nosi i hvali njezin dizajn.

 

kitty 5

 

Kitty je jedna od izabranih dizajnera koja je poput Versacea, Stelle McCartney, Gaultira, Gareth Pugh i Toma Forda osmislila dizajn za bocu poznate Absolut Vodke te kompletan stajling na istu temu.

Godinama je surađivala sa svojom velikom prijateljicom i mentoricom, ekstravagantnom Zandrom Rhodes, jednim od najpoznatijih svjetskih kitničara Piersom Atkinsonom, a i danas surađuje s poznatom londonskom stilisticom Kim Howells.

Kolekciju koju će predstaviti na DFWZ-u predstavila je na ovogodišnjem London Fashion Weeku te u sklopu London Showrooma tijekom Pariškog tjedna mode. Inspiraciju za ovu mladenačku i otkačenu kolekciju pronašla je u smirenom blagdanskom raspoloženju kojeg prikazuje egzotičnim printevima.

 

kitty 2

 

kitty 3

 

Kitty je kolekciju naglasila luksuznim elementima od svile te delikatnim detaljima, poput printeva palminog lišća u vjerodostojnoj veličini, materijala na kojemu je otisnut odbljesak mjesečine od površine mora ili pak refleksija zalaska sunca. Osim otkačenih i hrabrih printeva, Kitty u svojoj kolekciji donosi predimenzionirane naočale, nakit, bikinije, čarape te remenje koji nepogrešivo predstavljaju brend Kitty Joseph.

 

kitty 4

 

Hrabre i samopouzdane siluete kao zaštitni znak branda, naglašavaju tehničke detalje izrade tkanina kreirajući jedinstven stil među svim kolegama, tzv. “sportsko-umjetnički stil”. Prestižni fakultet Royal college of Art dao joj je temelje, ali takvu originalnost i kreativnost koju njen talent pokazuje, ne može ni jedna škola poučiti. Velika umjetnica i dizajnerica svoju će reviju predstaviti na Dreft Fashion Weeku Zagreb u četvrtak 21. studenog te uz pomoć egzotične kolekcije zagrijati i raspoložiti znatiželjne fashioniste.

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam