Nakon što je prije desetak dana samo nekoliko fotografija sa snimanja kampanje za Dreft Fashion Week Zagreb pobudilo ogromnu medijsku pažnju, danas je i službeno lansirana ova napeto isčekivana kampanja sa zanosnom Ivom Jerković kao zaštitnim licem DFWZ-a.

U susret Dreft Fashion Weeku Zagreb koji će se održati već tradicionano u Hypo centru od 20. do 23. studenog, prezentirana je najavna kampanja nazvana "Fashion Identity".

Nova kampanja samo je još jedna u nizu kampanja Dreft Fashion Weeka Zagreb koja modu prezentira kao igru, ali i kao važan aspekt svakodnevnog života. Upravo je situacija u koju je prelijepa Iva smještena, ta koja je, iako ne svakodnevna, vrlo životna i realna. U središtu kampanje su lepršava crvena haljina koja prezentira snagu i odlučnost žene te nestvarna ljepota žene u crvenom koja izvire iz njene osobnosti.

DFWZ kampanja Fashion Identity  5

DFWZ kampanja Fashion Identity  4

Tko je ustvari žena u crvenom? upitali smo direktoricu Dreft Fashion Weeka Zagreb, Sarah Josipović: "Serija fotografija "Fashion Identity" naglašava važnost mode i odjeće koja nam pomaže da u svakodnevnici nabacimo masku koju želimo i ostavimo dojam kakav želimo ostaviti, odigramo ulogu koju želimo odglumiti... ali željeli smo reći i da moda naglašava i važnost karaktera, stava i osobnosti, a upravo je to ono što simbolizira Iva. Ona predstavlja lijepu, snažnu i samouvjerenu ženu sa stavom, koja se ne boji nikoga i ničega na ovom svijetu, koja se veseli životu, diše ga punim plućima, zrači pozitivnom energijom i odlično se osjeća u svojoj koži. Iako odijevena u istu vatrenu crvenu haljinu, na policijskom line-upu, Iva je sve samo ne ista osoba. Njezina transformacija uz promjene make upa i frizure proizlazi upravo iz njenog karaktera, izražaja i osobnosti, ali i raspoloženja, jer to je ono što modu čini zanimljivom i drugačijom, mi sami. Bila u ulozi 1., 2., 3. ili 4. osumnjičene i podsjećala nas na nekoga, Iva uvijek ima svoj Fashion Identity."

DFWZ kampanja Fashion Identity  3

DFWZ kampanja Fashion Identity  2

Za fotografije kampanje bio je zadužen poznati modni fotograf Goran Matijašec, Ivine frizure potpisuje Renee Inglese za frizerski salon Renee, a make-up Kristina Atletić za Profokus.

Zanosna dugačka crvena haljina dizajnerice Kristine Burje za Krie design koja se pojavljuje na svim fotografijama sašivena je posebno za Ivu, a ultimativni nakit Zaks koji je krasi, mijenja se ovisno o njenom identitetu. Crvena lepršava haljina simbolizira osjetljivi odjevni predmet koji i ove sezone tretira Dreft - 100% osmišljen za očuvanje oblika.

DFWZ kampanja Fashion Identity  1

Najdugovječnijii jedini internacionalni modni događaj u Hrvatskoj, Fashion Week Zagreb i Dreft nastavljaju svoje parnerstvo s kojim su se pozicionirali kao veliki prijatelji mode i dizajna te dobri domaćini mnogobrojnim svjetskim dizajnerima u Hrvatskoj.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam