Hoće li neko putovanje ili godišnji odmor biti ugodni, ne ovisi samo o destinaciji, ponudi zabave ili cijenama. Veliku ulogu igraju i sami domaćini zemlje u kojoj se nalazite. Ako su ljubazni i prijateljski raspoloženi, i loše putovanje može postati nezaboravno.

1. Fidži

Stanovnici ovog otočja zajedno s prirodnim ljepotama čine pravi raj južnog Pacifika. Ljudi s Fidžija glase kao puni topline, gostoljubivosti i prirođenim prijateljskim ponašanjem, pa ne čudi da se nalaze na prvom mjestu.

2. Irska

Irci se nalaze na drugom mjestu ove ljestvice. Iskrena, prijateljska i susretljiva irska komunikativnost usredotočuje se na društvenu komunikaciju i time čini jednu od najčarobnijih atrakcija za posjetitelje ovog otoka.

3. Aruba

Aruba ima povijesno ukorijenjenu prijateljsku atmosferu i mnogi ju nazivaju Sretnim otokom. Ugodna klima tijekom cijele godine zajedno s odličnim raspoloženjem domaćina koji imaju pozitivan i optimističan pristup životu privlači mnoge turiste iz cijelog svijeta.

4. Tajland

Na visokom četvrtom mjestu nalazi se Tajland, zemlja osmijeha. Domaćini su srdačni i gostoljubivi, a poznati su po svom velikom smislu za humor i veselom duhu, što turistima omogućuje lako upoznavanje s njima.

5. Bermudi

Prijateljski raspoloženi stanovnici Bermuda svoje goste privlače obećanjem da će u njihovoj zemlji "osjetiti ljubav". Nije stoga čudno što se ova zemlja smjestila na peto mjesto ljestvice.

2018. She plaza

6. Tahiti

Još od vremena kapetana Cooka kad je Tahiti otkriven, nije se puno toga promijenilo - domaćini privlače ljude iz cijelog svijeta prijateljskom atmosferom i optimističnim pristupom života.

7. Trinidad i Tobago

Etnički raznolik, ponosan i miroljubiv narod otoka Trinidad i Tobago pružit će vam ugodno druženje zbog susretljivog i gostoljubivog stanovništva.

8. Urugvaj

Ova južnoamerička zemlja smjestila se na osmo mjesto zbog ležernog karaktera lokalnog stanovništva. Poznati su po tome što znaju uživati u životu, a osim toga slove kao vrlo dragi i odani ljudi.

9. Kanada

Kanađani su narod poznat po svojoj prijateljskoj i tolerantnoj prirodi. Otvoreni su i topli, a to se vidi u njihovom otvorenom pogledu na različite kulture, kao i u dobrodošlici svakog turista.

10. Novi Zeland

Ležeran šarm Novozelanđana smjestio je ovu zemlju na deseto mjesto. Stanovnici ovog otoka vrlo su gostoljubivi i otvoreni prema strancima.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam