Smještene u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata, Terme Tuhelj oduvijek su slovile kao važna i atraktivna turistička destinacija.

Prije nešto više od godinu dana, predsjednici dvaju država, Hrvatske i Slovenije, ovdje su položili kamen temeljac i tako označili početak izgradnje modernog hotela i realizacije jedne vizije. Prošloga je tjedna vizija postala stvarnost, a na svečanom su otvorenju hotela Well u Termama Tuhelj bila i oba predsjednika - Ivo Josipović i Danilo Tuerk  iz čijeg je kamena temeljca nastao ovaj biser turizma Hrvatskog Zagorja.

Tuhelj_jsipovic

Slijedeći zacrtani poslovni cilj, izgrađen je hotel Well, koji zasluženo nosi 4 zvjezdice i projektiran je kao 3 zasebna objekta sa 126 novih dvokrevetnih soba, konferencijskom dvoranom kapaciteta 450 ljudi, te Wellness vrtovima za potpuni užitak i opuštanje gostiju.

tuhelj_zgrada

Investicija projekta vrijedna je 12 milijuna Eura, čime su Terme Tuhelj postale najveća kontinentalna turistička destinacija Hrvatske.

tuhelj_soba

Naravno, ovu investiciju treba opravdati, a velik potencijal infrastrukture znati oplemeniti.
Kontinentalni turizam i takozvana „produžena sezona“ prepoznati su odavno, ali prostora za napredak još uvijek ima u izobilju.

Nema sumnje - Terme Tuhelj su hvalevrijedan projekt i iznimno važan turistički čimbenik kada je u pitanju promocija Hrvatskog Zagorja i kontinentalnog turizma Hrvatske, čije su prednosti uistinu brojne.

tuhelj_bazen

Nakon svečanog otvorenja, možemo samo poželjeti što više sličnih perspektivnih projekata a vas pozvati da posjetite ovu prirodnu oazu smještenu u neposrednoj blizini hrvatske metropole.

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam