Opijeni proljetnim mirisima, u želji za opuštanjem i bijegom od stresne svakodnevice, uputili smo se u srce Hrvatskog zagorja s idejom da vam predstavimo mjesto gdje probuđena priroda pruža najbolje od sebe.

Posjetili smo Terme Tuhelj - zagorsku oazu zelenila smještenu na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata - mjesto relaksacije, uživanja, opuštanja, ali i zabave. Postavši član Klastera, u suradnji s Wellness i fitness udrugom Hrvatske, ovdje su dokazali kako znaju prepoznati moć prirode u očuvanju ljudskog zdravlja, ali i iskoristiti sve prednosti inovativnog načina poslovanja u korist zadovoljnijih klijenata.

Danas vam u Termama Tuhelj pričamo zanimljivu priču o upotrebi ljekovitog mineralnog blata koje se pokazalo vrlo učinkovitim za regeneraciju kože, ali i u primjeni antitecelulitnih tretmana. Tretman ljekovitim blatom, u kombinaciji s termalnom vodom, zbog prirodne moći čišćenja organizma usporava proces starenja i ima izuzetan terapeutski učinak na kosti i tijelo, a posebice vlasište i kožu.

terme-tuhelj_1

Masaža termalnim blatom vrlo je opuštajuća, a zbog svog ljekovitog učinka djeluje i kao snažno terapeutsko sredstvo. Također, ubrzava rad metabolizma i potiče odstranjivanje štetnih tvari iz organizma, što je čini vrlo pogodnom kod anticelulitnih tretmana, dok termalno blato čisti kožu, obnavlja je i čini svježom.

terme-tuhelj_2

Ponuda wellness i fitness programa u Termama Tuhelj vrlo je bogata – između ostalog, ovdje je nekoliko vrsta sauna, oaza za odmor i opuštanje, te unutarnjih i vanjskih bazena.

terme-tuhelj_3

terme-tuhelj_4

terme-tuhelj_5

Ukoliko ste željni avanture i zabave, spomenimo kako u Termama Tuhelj postoji i mogućnost za brojne različite sportske aktivnosti, a ovdje s ponosom ističu adrenalinski park. Nema dvojbe kako je uzrečica 'voda je izvor života' u potpunosti prepoznata u ovoj prirodnoj oazi zdravlja, mira i ljepote - sve za zadovoljstvo brojnih klijenata. Jer ovdje stresna svakodnevnica i užurbani životni ritam uistinu u trenutku postaju daleka prošlost...

Više o tome pogledajte u video reportaži!


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam