Nema dvojbe kako je Opatija prošlog vikenda u potpunosti bila u znaku sajma Cosmetic News. Opijeni brojnim kozmetičkim i wellness novostima, maštajući o vikendu iz snova, odlučili smo zaviriti u jedan od opatijskih hotela - biser Kvarnerskog zaljeva, hotel Bristol.

Ovaj je opatijski hotel, član grupacije Vienna International Hotels&Resorts, zbog svoje dugogodišnje tradicije i ekskluzivnog šarma savršen izbor za wellness odmor tijekom cijele godine. Hotel Bristol raspolaže sa 66 superior i deluxe soba, kao i sa 12 namještenih apartmana, opremljenim  svim elementima za ugodan odmor, a Spa&Beauty ponuda jamči potpuni užitak i relaksaciju.

bristol1tekstt


U Spa&Beauty kutku hotela Bristol naglasak je na kvaliteti i inovativnosti ponude u kojoj je trenutno jedan od najtraženijih tretman pomlađivanja. Nema sumnje kako će se stručno i educirano osoblje hotela Bristol potruditi ispuniti baš svaku vašu želju, te kako su cjelokupna razina ponude i usluge i atraktivni wellness aranžmani garancija za  nezaboravan vikend iz snova u Opatiji. 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam