Na sajmu Inidzajn predstavila se i tvrtka Inotherm, specijalizirana za proizvodnju aluminijskih ulaznih vrata za obiteljske kuće i kuće u nizu te poslovne objekte. Ovaj je brand na hrvatskom tržištu prisutan od 2007., a tijekom godina poslovanja postao je jedna od vodećih europskih robnih marki na području proizvodnje ekskluzivnih ulaznih vrata. Stoga i ne čudi veliko zanimanje posjetitelja zagrebačkog sajma za proizvode koji životnom prostoru daju prepoznatljivu notu osobnosti...

Indizajn 2018 Inotherm 1

Indizajn 2018 Inotherm 3

Brojne su prednosti aluminijskih ulaznih vrata - aluminij je lagan i čvrst materijal dugog vijeka trajanja, otporan na koroziju i jednostavan za održavanje, koji osigurava iznimnu zvučnu i toplinsku izolaciju. U ponudi tvrtke Inotherm su programi SELECT i EXCLUSIV sa više od 400 različitih modela ulaznih vrata, koja se u potpunosti mogu prilagoditi željama i izgledu doma klijenata, uz mogućnost izrade potpuno unikatnih i individualiziranih modela.

Indizajn 2018 Inotherm 4

Spomenimo još jedan zanimljiv proizvod u ponudi tvrtke Inotherm - Inokey čitač otisaka prstiju, uređaj za otključavanje vrata pomoću otiska prsta koji klijentima garantira sigurnost na najvišoj razini, uz vrlo jednostavnu upotrebu.

Indizajn 2018 Inotherm 520 godina tradicije izrade vrata s proizvodnjom više od 24000 komada aluminijskih vrata godišnje, upravljanje svim proizvodnim fazama, fleksibilnost proizvodnje te najviša razina kvalitete - odlike su poslovanja tvrtke Inotherm, što su bez sumnje prepoznali i posjetitelji ovogodišnjeg sajma Indizajn...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam