Sasvim je sigurno kako se užurbani ritam svakodnevice i moderan način života odražavaju i na naše odluke o stilu uređenja prostora u kojem živimo...Moderan, funkcionalan, estetski privlačan, ali i kvalitetan i pristupačan namještaj - naše su želje i trendovi koje pratimo...Na izložbenom prostoru tvrtke Palković, posjetitelji 43. Ambiente, bili su u prigodi pogledati izložbene primjerke namještaja, ali i poslušati brojne savjete te realizirati svoje ideje i želje...

Palković 2

Tvrtka Palković osnovana je 1992. godine, kada je otvoren salon za prodaju namještaja, a 2005. započinje i sa samostalnom proizvodnjom namještaja po mjeri…U ponudi salona je najrazličitiji asortiman: kuhinje i oprema za kuhinje, spavaće i dnevne sobe, predsoblja, stolovi, stolice, dječje sobe, sjedeće garniture, namještaj od masivnog drveta, madraci, podnice, prostirke, te uredski namještaj. Osim proizvodnje namještaja po mjeri na koju su iznimno ponosni, ovdje ističu kako je 40% ukupnog asortimana zastupljeno od direktnog uvoza iz zemalja europske zajednice kao i iz susjednih Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije, čime klijentima garantiraju povoljnije, pristupačnije cijene.

Palković 5

Palković 6

Važno je napomenuti i kako je jedan od segmenata djelatnosti dizajnerskog tima tvrtke Palković potpuno opremanje stambenih i poslovnih prostora, te turističkih i pedagoških objekata. Uz profesionalnost i predanost poslu, te stalna osposobljavanja i različite edukacije, djelatnici su savršeno upoznati s asortimanom proizvoda i lakoćom ga prezentiraju...jer ovdje je zadovoljstvo klijenta uvijek na prvom mjestu!

 

Više pogledajte u video reportaži:

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam