Na sajmu Ambienta predstavio se i brand Aluminco - asortimanom proizvoda za opremanje svih vrsta građevina sustavima balkonskih, stubišnih i dvorišnih ograda i ulaznih vrata, te različitim oblicima vanjskih zaklona i zaštite otvorenih prostora - poput vjetrobrana, nadstrešnica i pergola. Ovaj se brand tijekom 30 godina razvio u aluminijsku industriju i prisutan je na tržištima 60-ak država diljem svijeta, stoga i ne čudi veliko zanimanje posjetitelja zagrebačkog sajma za proizvode koji uistinu oplemenjuju životne prostore.

Aluminco 2

Konstrukcija ograda pod nazivom Crystaline impresivne je estetike, osigurava dojam bez vizualnih ograničenja i idealna je za primjenu na balkonima, stubištima i terasama visokih arhitektonskih zahtjeva.

Aluminco 3

Modeli ograda pod nazivom F50 prikladni su za unutarnju i vanjsku primjenu na balkonima i stubištima. Temelje se na jednostavnom dizajnu, aluminijski dijelovi su izuzetne čvrstoće i elegantna izgleda, a po želji klijnata mogu se kombinirati sa staklom u širokom rasponu boja i matiranih tekstura. Spomenimo i ponudu dvorišnih ograda i vrata široke lepeze dezena, boja i dekorativnih opcija te, za ljubitelje retro stila, klasičnih ograda od eloksiranog aluminija.

Pergola sustav je zamišljen kao odgovor na potrebe ugodnijeg boravka na otvorenom, dok nadstrešnice, osim funkcionalnosti, estetskim dizajnom upotpunjuju cjelokupni dojam objekta.

Aluminco 4

Naglasimo kako je posjetitelje sajma bez iznimke oduševio Open Air System - jedinstveni sustav jednostavnog, modernog i profinjenog dizajna u kojem se pokretni dijelovi podižu i spuštaju prema željama klijenta i vremenskim uvjetima.

Aluminco 5

Proizvodi branda Aluminco certificirani su prema najvišim standardima koji potvrđuju njihovu kvalitetu, sigurnost i dugotrajnost te zadovoljavaju najviše arhitektonske zahtjeve, stoga i ne čudi dugoročno i iznimno uspješno poslovanje na tržištima diljem svijeta...

Više pogledajte u video reportaži:

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam