Na 43. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, mnogobrojne je posjetitelje zainteresirao izložbeni prostor Kuhinja Knapić i predstavljeni proizvodi inovativnog, modernog dizajna te vrhunske, bezvremenske kvalitete.

Knapić 2

Razvoj Kuhinja Knapić započeo je 1990. godine….tijekom 25 godina uspješnog rada njihovi funkcionalni proizvodi postaju sinonim dizajnerskih rješenja koja zadovoljavaju najzahtjevnije potrebe do najsitnijih pojedinosti. Ovdje s ponosom ističu kako su jedan od rijetkih proizvođača u Hrvatskoj čiji je glavni asortiman inovativan, zaobljeni dizajn, te kako u proizvodno-razvojnom procesu kontinuirano testiraju kvalitetu materijala, što potvrđuju atesti i certifikati najviše razine.

Knapić 3

Na zagrebačkom sajmu posjetitelje i struku oduševili su predstavljeni noviteti - kuhinja iz nove proizvodne linije “Luxury” dizajnerice Klare Holetić, kuhinja pod nazivom “20” iz linije “Glamour” te bagremov blagovaonički stol, a potvrda navedenog su i nagrada za najbolji dizajn kuhinja, te priznanje za dizajn proizvoda za stol od bagrema.

Knapić 9

Naravno, u ponudi ove inovativne tvrtke je i namještaj za blagovaonice, dnevne boravke, spavaće sobe i kupaonice, a raznolike boje, površine, teksture i materijali uz optimalna dizajnerska rješenja stvorit će izuzetan vizualni dojam za trenutke ugodnog življenja!

Knapić 5

Zaključimo - rezultat inovativnosti dizajna, kvalitete materijala, sklada tehnologije i estetike, te tradicije i iskustva u proizvodnji svakako su jedinstvene kuhinje i namještaj koji su individualno prilagođeni potrebama klijenata i imaju vrijednost za godine koje dolaze!

 

Više pogledajte u video reporaži:

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam