Možda ne možete promijeniti činjenicu da imate mali stan, no uređenjem interijera možete uvelike utjecati na vizualni dojam. Mnogi griješe prilikom uređenja te tako mali prostor čine još manjim. 

STAN 2

Tek kada postanete svjesni okruženja u kojem živite, stvorit ćete ugodan kutak za uživanje s obitelji i prijateljima. Stoga - učite na tuđim greškama i izbjegavajte sljedeće pogreške.

Pogreška 1: Prenisko postavljanje zastora i zavjesa 

STAN 7

Rješenje: Kako biste naglasili visinu sobe zavjese stavite bliže stropu i pustite ih da padaju do poda! 

STAN 6

Pogreška 2: Glomazni namještaj koji čini prostoriju manjom. 

STAN 5

Rješenje: Prednost života u manjim stanovima je činjenica da ne morate puno kupovati kako biste ih uredili. To vam omogućava da se u potpunosti posvetite kreiranju budžeta i priuštite si namještaj koji će biti funkcionalan i zadovoljiti sve estetske norme. 

STAN 4

Pogreška 3: Izbjegavanje boja. 

STAN 1

Rješenje: Sve što trebate napraviti jest na internetu pronaći vodič kroz boje u interijerima. Provjerite koje boje čine prostor većim, igrajte se uzorcima i svoj stan učinite oazom uživanja. 

STAN 4

 

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam