Naša današnja priča govori o jednom od pozitivnih poslovnih primjera koji dokazuju kako ideja, kreativnost, rad i upornost mogu rezultirati uspješnim projektima i ostvariti željene ciljeve čak i u ovim vremenima. Naime, organizacijski tim Zagrebačkog Velesajma uspio je realizirati ono što se još sredinom rujna činilo nemogućim i 21. je listopada posjetiteljima svoja vrata otvorila Ambienta - međunarodni salon namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije...

Ambienta 2021 1

Na ovogodišnjoj Ambienti, koja se temelji na bogatoj tradiciji od čak 48 godina, na 6.500 m2 izložbenog prostora svoje proizvode i usluge predstavilo je 125 izlagača iz 9 država...

Ambienta 2021 4

Naravno, vrijedni tim Zagrebačkog velesajma i ovaj se put potrudio izlagačima omogućiti brojne načine promocije, a posjetiteljima pripremiti sadržajan izlagački program kroz četiri tematske cjeline:

Ambienta 2021 3

Prvi segment pod nazivom "Namještaj i unutarnje uređenje, te industrijski program" predstavio je izlagače u čijem su fokusu namještaj za stanovanje, kao i proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje te repromaterijali. Uz brojne novitete te inovativne tehnologije i usluge, nije nas začudilo veliko zanimanje posjetitelja zagrebačkog sajma za proizvode koji uistinu oplemenjuju životne prostore.

Ambienta 2021 5

Sljedeći je segment "Design zona" koja je, uz premijerno predstavljanje recentnih kreativnih rješenja, prikazala i serije proizvoda koji su osvojili prestižne svjetske nagrade za dizajn. Ovi visokokvalitetni proizvodi, dostupni i na hrvatskom tržištu, objedinjuju sve potrebe suvremenog čovjeka s ciljem stvaranja ugodnog prostora za život i rad, bez obzira govorimo li o interijerima, eksterijerima ili pojedinim produktima.

Ambienta 2021 7

U sklopu Ambiente održan je i "3. Art Fair Zagreb" - događaj koji okuplja ljubitelje umjetnosti i trgovce umjetninama te predstavlja središnje mjesto susreta, upoznavanja i prezentiranja djela suvremene i moderne likovne umjetnosti i antikviteta.

Ambienta 2021 8Kao četvrta tematska cjelina ovogodišnjeg međunarodnog salona namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije predstavljen je industrijski program opreme pod nazivom "HORECA" - iznimno važan segment kada govorimo o razvoju gospodarsko-turističkog sektora...

Nema sumnje kako je sajamska i event industrija jedna od najpogođenijih djelatnosti pandemijom COVID-19, no i u takvim uvjetima Zagrebački velesajam ispunio je očekivanja izlagača... Ambienta 2021 2

Naglasimo kako je Ambienta jedini sajam Zagrebačkog velesajma koji se i tijekom pandemije održavao u kontinuitetu i u svom tradicionalnom terminu. Zahvaljujući potpori Grada Zagreba te dugogodišnjeg partnera - Hrvatskih šuma, kao i brojnim poslovnim suradnjama, Ambienta i ove godine potvrđuje status nacionalnog središnjeg poslovnog događaja drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje. Suradnja i partnerski odnos s izlagačima, kao i predstavljanje novih sadržaja uz izniman rad i trud organizatora, sajmu Ambienta osiguralo je svijetlu budućnost...vidimo se ponovno na Ambienti Zagrebačkog velesajma!

Više pogledajte u video reportaži: 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam