Na zagrebačkom sajmu Ambienta već tradicionalno se predstavila tvrtka Spin Valis, a mnogobrojne je posjetitelje zainteresirao atraktivno uređen izložbeni prostor te predstavljeni proizvodi inovativnog, modernog, bezvremenskog dizajna i vrhunske kvalitete prema najvišim standardima.

Ambienta 2019. Spin Valis 2

Osnovana 1950. godine, tvrtka Spin Valis danas je jedno od vodećih imena hrvatske drvne industrije i sinonim za proizvodnju namještaja iz masiva. Zahvaljujući izvrsnosti i kvaliteti, više od 85% proizvoda plasira na inozemno tržište, u čak tridesetak država Sjeverne i Zapadne Europe, te Sjedinjene Američke Države i na Bliski istok, a hrvatskom se tržištu predstavlja u dva maloprodajna salona - u Požegi i Zagrebu.

Ambienta 2019. Spin Valis 7

Kontinuirano prateći trendove, tvrtka Spin Valis tržištu predstavlja stolove i stolice te komode i krevete od masivnog hrastovog drva u kombinacijama s metalom, inoxom i staklom, kao i garniture modernih linija od masivnog drva hrasta ili bukve presvučene tkaninom ili kožom. Ovaj visokokvalitetni namještaj iz prirodnih sirovina iznimne je vrijednosti i ljepote, a važno je naglasiti i kako se tijekom proizvodnje upotrebljavaju materijali za površinsku obradu u skladu sa zdravstvenim propisima Europske Unije. Također, pri izradi namještaja upotrebljava se najkvalitenije drvo slavonskih šuma s FSC oznakom, što znači da se šumom gospodari prema europskim i svjetskim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Slogan "100% ekološki i 100% domaći proizvod" ovdje doista ima puni smisao jer proizvodi tvrtke Spin Valis uspješno spajaju tradiciju i budućnost te prirodno i moderno!

Ambienta 2019. Spin Valis 4

Spomenimo i izgradnju "Centra kompetencija za razvoj inovativnih drvnih proizvoda", skraćeno "CEKOM SPIN", projekt kojim tvrtka Spin Valis uz podršku Ministarstva gospodarstva dokazuje pozitivne trendove i smjernice poslovanja u budućnosti. Radi se naime o osnivanju istraživačkog centra za razvoj inovativnih i konkurentnih proizvoda visoke dodane vrijednosti, što će sasvim sigurno poboljšati rezultate izvoza, ali i generirati nova radna mjesta.

Ambienta 2019. Spin Valis 3

Stoljetno hrastovo i bukvino drvo, moderna tehnologija, dizajn, vrijedne ruke više od 500 djelatnika tvrtke Spin Valis, te tradicija duga 70 godina pretvorila je snagu prirode u liniju visokokvalitetnog hrvatskog proizvoda primjerenog suvremenom čovjeku i europskoj kulturi življenja. Uz slogan "Masivno a moderno", namještaj tvrtke Spin Valis individualno je prilagođen potrebama klijenata, ima vrijednost za godine koje dolaze i pravi je izbor za klasične i moderne interijere. Nema sumnje - i brojne nagrade i priznanja, poput najnovijih - Zlatne plakete i Diplome Mobil Optimum na ovogodišnjem sajmu Ambienta dokazuju sve navedeno...

Ambienta 2019. Spin Valis 6

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam