Na izložbenom prostoru tvrtke Interijeri Sabljo posjetitelji sajma Ambienta bili su u prigodi doznati informacije o ponudi, kvaliteti, postavljanju, namjeni i održavanju parketa - nezaobilaznom i iznimno važnom segmentu kada govorimo o gradnji i uređenju naših životnih i poslovnih prostora...

Ambienta 2019. Interijeri Sabljo 2

Proizvodni pogon tvrtke Interijeri Sabljo, osnovane 2003. godine, nalazi se u Bjelovaru i zadovoljava sve standarde suvremene tehnologije proizvodnje. Najzastupljeniji i najvažniji tržišni program ove tvrtke svakako je široka paleta parketa - domaćih, stranih, egzotičnih, masivnih i mozaik parketa koji se izrađuju od najkvalitetijeg drva i materijala kontroliranog podrijetla, prema FSC i CE certifikatima.

Ambienta 2019. Interijeri Sabljo 4

Kvaliteta proizvoda i poslovnost tvrtke Interijeri Sabljo prepoznati su diljem Europe, stoga i ne čudi podatak kako su 2005. godine otvorena zastupstva u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Švedskoj, te kako već više od desetljeća ova tvrtka slovi za vodeću u regiji kada govorimo o proizvodnji i polaganju parketa. Stručno obučeni tim prilikom postavljanja parketa vodi brigu o svim, pa i najsitnijim detaljima, a upotreba najkvalitetnijih materijala, kao i točnost i preciznost u radu, dokazuju profesionalan pristup na najvišoj razini i rezultiraju savršenim izgledom postavljenih parketa. Spomenimo i kako, uz postavljanje parketa, ovdje pružaju usluge izrade i ugradnje drvenih stepeništa i unutarnje stolarije te vrata i štokova.

Ambienta 2019. Interijeri Sabljo 1

Nema sumnje - parketi će uvijek biti jedno od najboljih rješenja prilikom uređenja najrazličitijih prostora. Prateći svjetske trendove i tehnologije proizvodnje te potrebe i želje klijenata, tvrtka Interijeri Sabljo svojim proizvodnim programom uistinu oplemenjuje svaki prostor i čini ga ugodnim za život i rad...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam