Atraktivno uređen izložbeni prostor tvrtke DI ČAZMA i konceptualno izlaganje pod nazivom "Od šume do namještaja", kojim je predstavljena proizvodnja hrvatskog masivnog drvenog namještaja, na 46. Ambienti privukli su brojne znatiželjnike, ali i struku i potencijalne poslovne partnere...

Ambienta 2019. Di Cazma 6

Tvrtka DI ČAZMA 2014. godine priključuje se talijanskoj korporaciji Florian Legno, koja je već 40 godina prisutna na tržištu drvom i drvnim proizvodima i danas je jedna od najuspješnijih talijanskih tvrtki u drvnom sektoru, kao i vodeći europski proizvođač masivnih ploča. Florian grupa Hrvatska, kojoj pripada i tvrtka DI ČAZMA, na tržištu Lijepe Naše prisutna je od 1994. godine, trenutno zapošljava više od 800 djelatnika na 5 proizvodnih lokacija, te bilježi najizraženiji poslovni rast u Hrvatskoj kada govorimo o drvnoj industriji.

Ambienta 2019. Di Cazma 1

Važno je istaknuti kako je drvoprerađivački proizvodni lanac tvrtke DI ČAZMA potpun jer uključuje sve segmente proizvodnog procesa - primarnu preradu i pilanu - piljenje trupaca, obradu dasaka i sušenje elemenata, kao i proizvodnju širokog asortimana drvnih proizvoda - od panela i podnih obloga, lamela za gotovi lakirani pod, pa sve do masivnog i pločastog namještaja.

Ambienta 2019. Di Cazma 2

Tvornica masivnog namještaja specijalizirana je za proizvodnju namještaja vrhunske kvalitete iz masivnog drva, prvenstveno slavonskog hrasta. Ove kolekcije namještaja bezvremenskog dizajna uključuju namještaj za dnevne, radne i spavaće sobe te blagovaonice, dok se u tvornici pločastog namještaja proizvodi isključivo projektirani namještaj branda FloContract, namijenjen opremanju turističkih i poslovnih objekata.

Ambienta 2019. Di Cazma 3

Stilovi i optimalna konstrukcijska rješenja namještaja tvrtke DI ČAZMA rezultat su stalne suradnje s dizajnerima koji poznaju ciljana tržišta, odlike materijala te mogućnosti izvedbe. Istaknimo i kako je, uz postojeće kolekcije, moguća i individualna linijska proizvodnja prema dizajnu, željama i potrebama klijenata te kako se u procesu proizvodnje prema najvišim ekološkim standardima upotrebljavaju materijali koji su višestruko testirani i posjeduju sve potrebne certifikate.

Ambienta 2019. Di Cazma 4

Zaključimo - stalnim ulaganjima u razvoj proizvodnje te visokokvalitetnim proizvodima tvrtka DI ČAZMA postavlja standarde na svjetskoj razini, lakoćom osvaja tržišta i visoko je pozicionirana u segmentu drvne industrije i proizvodnje namještaja u Hrvatskoj...A prezentacija na sajmu Ambienta još je jednom potvrdila sve navedeno...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam