Osebujan, svestran i jedinstven stil, bezvremenski detalji, naglašena individualnost i osobnost, kontrasti boja i tonova, prirodni i industrijski materijali, igre svjetlosti i vrhunska tehnologija - jedan od najdojmljivijih izložbenih prostora posjetiteljima sajma InDizajn predstavio je ideje i rješenja koja oduševljavaju. Naravno, radi se o dizajnerskim timu tvrtke In Color!

In Dizajn 2019. In Color 1

Saslušati želje klijenata i pretvoriti ih u realna dizajnerska rješenja prilagođena prostoru izazov je kojem ovi umjetnici interijera pristupaju sa strašću i na najvišoj profesionalnoj razini. Inspiracija i kreativnost In Color dizajnera ne poznaju granice i stvaraju nove trendove za nezaboravna iskustva u životnim prostorima. Razigranost materijala i boja određuje ugođaj i čini prostor jedinstvenim - prirodno ili luksuzno, rustikalno ili elegantno, naglašeno ili minimalistički, klasično ili moderno...a zašto ponekad ne bi bilo i sve navedeno u jednom? Pitate li ove umjetnike dizajna - ništa nije nemoguće!

In Dizajn 2019. In Color 2

In Dizajn 2019. In Color 3

Istaknimo segment po kojem je tvrtka In Color prepoznatljiva na brojnim tržištima diljem Europe - kuhinje, mjesto eksplozije osjeta i najživlji komunikacijski centar životnog prostora. Kuhinje In Color su izlet u carstvo doživljaja i pričaju jedinstvenu individualnu priču, a uz najkvalitetnije materijale, vrhunsku izradu, najmodernije uređaje, neograničenu garanciju te ergonomsku savršenost i estetski sklad u potpunosti su prilagođene potrebama klijenata...

In Dizajn 2019. In Color 4

In Dizajn 2019. In Color 5

Nedvojbeno je kako je namještaj ekskluzivnog dizajna izazvao pozornost i pozitivne reakcije posjetitelja sajma InDizajn, a brand In Color ponovno pokazao zbog čega je korak ispred drugih...Jer, kako kažu, oni su ovdje da impresioniraju i pretvore snove u stvarnost!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam