Sasvim je sigurno kako se užurbani ritam svakodnevice i moderan način života odražavaju i na naše odluke o stilu uređenja prostora u kojem živimo. Estetika, funkcionalnost, kvaliteta i pristupačnost - pojmovi su kojima težimo i želje koje pratimo. Ne čudi stoga što je na sajmu InDizajn velik broj posjetitelja zainteresirao izložbeni prostor branda Anima - kuhinje za život, jer sve navedeno smjernice su njihovog poslovanja...

In Dizajn 2019. Anima 3

Upoznavajući prostor i ljude koji u njemu žive, kreativni tim ove tvrtke predvođen dizajnerom i vlasnikom Slavenom Borošem objedinjuje funkcionalnost, privlačan izgled i želje kupaca u idealan proizvod. Uz više od 20 godina iskustva te studiozan, maštovit i inovativan pristup, ovdje svakim novim projektom pričaju novu, zanimljivu, jedinstvenu priču. Upotreba najmodernijih materijala te različitih sustava okova rezultira bezvremenskim dizajnom jednostavnih linija, a zakošenost ploha stvara dojam neprekinutog toka i životnog pulsa.

In Dizajn 2019. Anima 2

Slaven Boroš, čovjek iznimne pozitivne energije i bezgranične kreativnosti, predstavlja spoj znanja, vještina i sposobnosti. Prema riječima njegovih kolega i struke, svojim osobinama studenta i starog majstora struke te poznavanjem najnovijih tehnoloških dostignuća i tehnika primjene “utjelovljuje ono što su osnivači škole Bauhaus zamišljali još prije 100 godina”. A sve navedeno dokazuje - svojim radom!

In Dizajn 2019. Anima 4

Osim proizvodnje kuhinja za koju se specijalizirao, važno je naglasiti i kako je jedan od segmenata djelatnosti branda Anima - kuhinje za život cjelokupno uređenje i opremanje stanova i apartmana namještajem po mjeri, kao i kreiranje potpunih idejnih dizajnerskih rješenja uređenja prostora.

Ideja, vještina, profesionalnost i predanost poslu odlike su kreativnog tima branda Anima...a njihove kuhinje za život lakoćom postaju najdraži dio doma i mjesto okupljanja obitelji i prijatelja!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam