Na sajmu InDizajn predstavila se tvrtka San Marco Adriatica Dva - zastupnik i distributer proizvoda Colorificio San Marco, vodeće tvrtke na svjetskom tržištu proizvodnje sistema za ličenje i dekoriranje zidova interijera i eksterijera. Ova talijanska tvrtka, osnovana daleke 1950. godine, danas predstavlja sinonim za inovativne proizvode vrhunske kvalitete i prisutna je kao lider na brojnim tržištima diljem svijeta.

In Dizajn 2019. San Marco Adriatica 2

Proizvodi branda San Marco već su 25 godina prisutni i na hrvatskom tržištu kojem se predstavljaju u dva poslovno-izložbena centra - Novigradu i Sesvetama, kao i u brojnim prodajnim salonima diljem Lijepe Naše. Dekorativne boje i materijali u čak 35 dekoracija, te zidne boje i fasade različitih karakteristika i namjena omogućavaju brojne kombinacije boja koje prostoru pružaju nov, oplemenjen izgled, a jednostavnom i brzom primjenom postiže se širok spektar nijansi, uz snažan i dojmljiv vizualni učinak.

In Dizajn 2019. San Marco Adriatica 5

In Dizajn 2019. San Marco Adriatica 1

Nastali u najsuvremenijim laboratorijima prema najvišim standardima, ovi proizvodi odgovaraju zahtjevima svakog klijenta - bez obzira radi li se o profesionalcima poput dizajnera interijera i soboslikara ili “uradi sam” korisnicima. Kada govorimo o interijerima ili eksterijerima, asortiman proizvoda branda San Marco pravo je rješenje za zidove!

In Dizajn 2019. San Marco Adriatica 4

In Dizajn 2019. San Marco Adriatica 6

Zaključak? Uz asortiman proizvoda koji predstavljaju kvalitetu i tradiciju, kao i podršku jednog od vodećih svjetskih proizvođača čiji je distributer na hrvatskom tržištu, tvrtka San Marco Adriatica Dva kontinuirano upotpunjuje ponudu i predstavlja pouzdanog partnera. Zbog svega navedenog, ne čudi veliko zanimanje posjetitelja zagrebačkog sajma InDizajn za ove proizvode koji oplemenjuju životne prostore!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam