Sasvim je sigurno kako je uređenje kupaonice jedan od najzahtjevnijih i najkompliciranijih segmenata uređenja doma. Zbog toga i ne čudi da su mnogobrojni posjetitelji sajma InDizajn na izložbenom prostoru branda GROHE, vodećeg svjetskog branda za kompletna kupaonska rješenja, sa zanimanjem poslušali besplatne savjete arhitekta Dražena Bankovića iz tvrtke Design House.

In Dizajn 2019. Grohe 1

Njemački, ali i internacionalni brand GROHE slijedi vrijednosti kvalitete, tehnologije, dizajna i inovativnosti, što potvrđuje i više od 300 prestižnih nagrada diljem svijeta u proteklih desetak godina, kao i brojni projekti najviše razine koji svjedoče da su arhitekti, dizajneri i investitori odabrali upravo - GROHE.

In Dizajn 2019. Grohe 4

Prisutan u čak 130 država svijeta, 2014. godine GROHE se priključuje japanskoj korporaciji LIXIL Group, globalnom lideru na tržištu sanitarnih proizvoda te stambenog i građevinskog materijala. Neke od rezultata ove suradnje upoznali su i posjetitelji zagrebačkog sajma InDizajn - primjerice pametnu tuš WC školjku pod nazivom Sensia Arena, koja kombinira najbolje od dva svijeta - njemački dizajn i kvalitetu s japanskom spa kulturom.

In Dizajn 2019. Grohe 7

Spomenimo i linije keramike, kojima brand GROHE omogućava klijentima kreiranje kupaonice prema individualnim idejama i željama. Kombinacija keramike sa slavinama i tuševima stvara cjeloviti koncept dizajna koji se prilagođava postojećem konceptu životnog prostora, čini temelj savršenog jedinstva u formi i funkciji, te naglašava osobni stil svakog korisnika!

In Dizajn 2019. Grohe 6

Naravno, nezaobilazni segment ponude predstavljaju i sve popularniji tuševi, koji, uz uštedu prostora i atraktivan dizajn, pretvaraju tuširanje u svakodnevni opuštajući užitak i wellness!

In Dizajn 2019. Grohe 2

In Dizajn 2019. Grohe 5

Nažalost, naša je današnja reportaža nedovoljna da bi vam prikazali cjelokupni asortiman branda GROHE. Nadamo se da smo vam ipak uspjeli približiti koncept, inovativnost i jedinstvenost ovog branda koji lakoćom osvaja klijente diljem svijeta, baš kao što je, u svom premijernom predstavljanju na zagrebačkom sajmu InDizajn, bez iznimke oduševio posjetitelje...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam