Na izložbenom prostoru tvrtke SDI Ugradbeni Ormari, posjetitelji sajma InDizajn bili su u prigodi pogledati izložbene primjerke namještaja i novitete, ali i poslušati brojne savjete te realizirati svoje ideje i želje. Moderan i estetski privlačan te kvalitetan i pristupačan namještaj - osnovne su smjernice i želje klijenata. Naravno, uz navedeno, bez sumnje je iznimno važna i funkcionalnost. Optimalna organizacija životnog prostora i idealna rješenja za ispunjenje potreba i želja klijenata temelji su poslovne filozofije tvrtke SDI Ugradbeni Ormari. Realizacija najrazličitijih ideja uz atraktivne i praktične detalje koji će stvoriti ravnotežu između vizualnog i funkcionalnog primarni su cilj ovih kreativaca kada govorimo o dizajnu interijera.

In Dizajn 2019. SDI 1

In Dizajn 2019. SDI 2

U proizvodnom pogonu izgrađenom prema najvišim tehnološkim standardima kreirana su brojna dizajnerski dojmljiva a istovremeno i iznimno učinkovita rješenja. Bilo da se radi o kuhinjama, blagovaonicama, dnevnim boravcima; garderobama, spavaćim, dječjim ili radnim sobama; predsobljima ili poslovnim prostorima - namještaj tvrtke SDI Ugradbeni Ormari zadovoljit će najviše kriterije željene estetike, stila i funkcionalnosti!

In Dizajn 2019. SDI 3

In Dizajn 2019. SDI 4

Ne zaboravite - prostor u kojem boravimo vrlo često odražava našu individualnost. Važno je učiniti ga privlačnim, ali i funkcionalnim te ugodnim za svakodnevicu. Uvjerili smo se - neovisno o stilu uređenja, bojama i oblicima, stručno osoblje tvrtke SDI Ugradbeni Ormari klijentima će ponuditi najoptimalnija rješenja - za zadovoljstvo i sreću suvremenog življenja!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam