Izložbeni prostor na kojem su predstavljena čak tri branda - 3D Tiles, Svijet opeke i CroStone - bez iznimke je privlačio brojne posjetitelje sajma InDizajn...jer ovdje se doista moglo doznati mnoštvo odgovora na temu uređenja interijera!

In Dizajn 2019. Boston 1

3D Tiles je sistem zidnih panela na bazi kompozita od visokokvalitetnog gipsa ojačanog vlaknima i olakšanog laganim agregatom koji osigurava kreativnost uređivanja zidnih površina u treću dimenziju. Ovi jedinstveni paneli originalnog dizajna 100% su ekološki, napravljeni od prirodnih materijala. Igra oblikom, ali i svjetlom i sjenom postiže se pažljivim planiranjem vrste i pozicije rasvjete, a preporuka su svijetle mat boje kao završna obrada...iako je zapravo izbor boja - neoganičen!

In Dizajn 2019. Boston 2

Brand 3D Tiles predstavio je i novitet u ponudi - betonske zidne dekorativne ručno rađene panele, koji su prirodna alternativa modernim keramičkim ili porculanskim pločicama. Njihovo je postavljanje jednostavno, a prirodnosti betona kao materijala pridonosi sazrijevanje u različitim uvjetima, pa je svaki panel originalan i zapravo uvijek drugačiji, što mu pruža notu ekskluzivnosti!

In Dizajn 2019. Boston 3

Posjetitelje sajma InDizajn zainteresirao je i brand Svijet opeke u čijoj je ponudi više od 1000 vrsta zidnih i podnih opeka. Zastupstva za belgijsku tvrtku Vandersanden za “ručno rađenu” opeku, te tvrtku Feldhaus Klinker za klinker opeku, osiguravaju kvalitetu i dugovječnost, uz garanciju od čak 50 godina! Opeke su materijal koji se jednostavno održava, otporne su na visoke temperature i mraz, pružaju mehaničku zaštitu, te ističu atraktivan izgled interijera.

In Dizajn 2019. Boston 4

Naglasimo kako su u ponudi branda Svijet opeke i podne opeke pod nazivom HUWA, u čak tridesetak različitih nijansi od kojih se miješanjem mogu kreirati potpuno nove serije, te Signa paneli od prešane kamene vune na koje je zaljepljena opeka različitih boja i formi. Arhitekti individualno dizajniraju svoje Signa panele koji se zatim izrađuju u proizvodnim pogonima tvrtke Vandersanden te se kao gotov proizvod dostavljaju na gradilište za ugradnju.

In Dizajn 2019. Boston 5

Na sajmu In Dizajn predstavljen je i brand CroStone - vodeća tvrtka na hrvatskom tržištu zidnih obloga od dekorativnog kamena. Strast, pouzdanost, autentičnost, prirodnost i ljepota - odlike su dekorativnog kamena branda CroStone, a svaki kamen i cigla doslovno su ručno oslikani od visoko obučenih majstora. Uz upotrebu najkvalitetnijih prirodnih mineralnih oksida za bogate, autentične tonove, ovaj dekorativni kamen ima vizualnu dubinu te brojne varijacije boja: naznaku hrđe, mahovitog zelenila, te crvenkasto-smeđe, smeđe ili zlatne šare.

In Dizajn 2019. Boston 6

Zaključimo - posjet izložbenom salonu ovih brandova, jedinstvenih na tržištu Lijepe Naše, te širok asortiman proizvoda vrhunske kvalitete i bezvremenskog dizajna rezultirat će brojnim idejama i sasvim sigurno uljepšati naš životni prostor!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam