U organizaciji Udruge za kulturu stola G.E.T. u Iloku će se 16. i 17.02. održati četvrta po redu međunarodna Konferencija o eno-gastro turizmu. Organizatori su okupili istaknute turističke stručnjake i predstavnike značajnih turističkih institucija u Hrvatskoj i Sloveniji, kako bi raspravljali o trendovima i izazovima u turističkom sektoru, razmijenili najbolje prakse i potaknuli raspravu o važnosti jačanja suradnje javnog i privatnog sektora za održivi razvoj eno-gastro turizma.

Stari kraljevski grad Ilok obilazak
Konferencija je dvodnevna, a namijenjena je profesionalcima iz eno-gastro i turističkog svijeta svih segmenata - vinarima, proizvođačima delicija, ugostiteljima, trgovcima, touroperatorima, turističkim djelatnicima, marketinškim agencijama, institucijama, ulagačima i svima ostalima zainteresiranima iz cijele regije.
Dosadašnje G.E.T. konferencije su održane s velikim uspjehom uz podršku udruga i institucija, a pokazale su korist u smislu edukacije i poslovnog povezivanja za sve sudionike. Ovogodišnja konferencija održava se uz pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, Hrvatske gospodarske komore, grada Iloka, Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije i Turističke zajednice grada Iloka te uz podršku prijatelja, sponzora i oglašivača; posebno izdvajamo tvrtku Pleter-usluge, Lana Karlovačku tiskaru i zlatnog sponzora, Iločke podrume d.d.

Stari podrum
Program konferencije je podijeljen u dva dijela. Prvi dan, danas, donosi radionicu na kojoj će sudionici imati priliku upoznati različite stilove Traminca Iločkih podruma, prezentaciju turizma grada Iloka i dodjelu regionalnog trofeja nagrade u vinskom turizmu Bijelog grozda. Subota je rezervirana za predavanja i primjere dobre prakse, nakon kojih će biti otvorena rasprava s ciljem donošenja zaključaka i mogućih rješenja za održivi razvoj eno-gastro turizma. Satnica događanja i ostale informacije nalaze se na službenoj web stranici konferencije.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam